Σήμερα στις 22:00 θα Αμαρτήσουμε στον ΑΝΤ1

Ανώνυμος
0
3ο Επεισόδιο Τετάρτη του Πάσχα 18 Απριλίου στις 22:00
Η νέα ερωτική κομεντί του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», σας δίνει ραντεβού για το 3ο επεισόδιο, την Τετάρτη του Πάσχα 18 Απριλίου. Ετοιμαστείτε για φαρσικές καταστάσεις, ευτράπελα, διλλήματα και πάθη και γευτείτε την αμαρτωλή πλευρά της τηλεόρασης στον ΑΝΤ1!Η φλόγα των ερωτευμένων να διαπιστώσουν αν ο άλλος τους λέει αλήθεια για τα συναισθήματά του… φουντώνει! Ο Στέφανος, ζητάει τις συμβουλές του «σοφού» Αριστομένη. Η Κάτια, απευθύνεται στη Ματούλα, προσπαθώντας να καταλάβει αν ο Στέφανος εννοεί όλα όσα της λέει ή αν απλά θέλει να περάσει την ώρα του. Η Έλενα ζει την ίδια αγωνία, αλλά ο Απόστολος την καθησυχάζει, τόσο… που την καλεί για δείπνο στο σπίτι του. Για να δούμε τώρα, ποιος θα χωνέψει πρώτος όσα πρόκειται να συμβούν…


Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας - Μάνος Ψιστάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio Alfa

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Ορέστης Τζιόβας, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη, Χρήστος Σιμαρδάνης, Τζούλη Σούμα, Χρήστος Τριπόδης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλλίπου, Μάνος Ψιστάκης, Νίκος Πολυδερόπουλος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ξένια Παπαμαργαρίτου, Δημήτρης Τσιώκος.


Έκτακτες Εμφανίσεις-Guests: Βασιλική Ανδρούτσου, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Μπούμπας, Έφη Παπαθεοδώρου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Παύλος Χαϊκάλης, Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !