Κώστας Κόκλας:Yπάρχουν υποσχέσεις..Γυρίσματα δεν έχουμε ξεκινήσει.

Ανώνυμος
0
Για το σίριαλ του Mega, για το ωραίο κλίμα στα γυρίσματα μίλησε ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και διευκρίνισε πότε θα ξεκινήσει ξανά γυρίσματα η επιτυχημένη σειρά του Mega " Βασιλιάδες". Για το πώς αισθάνεται για τη συνεργασία του με τους άλλους ηθποιούς της σειράς ο Κώστας Κόκλας είπε:
«Οι "Βασιλιάδες" είναι μια ευτυχής συγκυρία για μένα, γιατί εργάζομαι με ανθρώπους που έχω ξαναδουλέψει μαζί. Έχει ένα ωραίο team και πολλά φρέσκα παιδιά που δουλεύουν στο σίριαλ, που απ’ ότι φαίνεται έχει πετύχει και αρέσει στον κόσμο. Έχουμε γράψει ήδη 100 επεισόδια που θα παίζονται μέχρι το τέλος του Μάη και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε από τον Σεπτέμβρη».
Όσο για το αν τα βρήκανε στα οικονομικά;...
«Φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και υπάρχουν υποσχέσεις. Γυρίσματα δεν έχουμε ξεκινήσει, δεδομένου ότι υπάρχει όλο το υλικό για φέτος, αλλά θα περισσέψουν και επεισόδια για την έναρξη της επόμενης σεζόν. Αποφασίσαμε με την παραγωγή αν είναι να ξεκινήσουμε από τον Σεπτέμβρη».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, η ιστορία των ηρώων στη σειρά "Βασιλιάδες" θα τελειώσει ως εξής :
Ο Μάρκος και η Γιούλη αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, χωρίς όμως να παντρευτούν, αφού η Χριστίνα περίμενε παιδί του. Η Χριστίνα από την πλευρά της, αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια του παιδιού της στους Βασιλιάδες και φεύγει από την Ελλάδα. Κάθε Σαββατοκύριακο όμως, πηγαίνει με το αεροπλάνο στην Ελλάδα για να δει το παιδί της. Ο Μάρκος και η Γιούλη τελικά παντρεύτηκαν και το όνειρο της Γιούλη να γίνει μητέρα έγινε εν μέρει πραγματικότητα, με το να μεγαλώνει το παιδί της Χριστίνας. Η Ευγενία αποφάσισε να εγκατασταθεί ξανά στην έπαυλή της, ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή της και μαζί με τη θετή μητέρα του Μάρκου, ενώ ο Αιμίλιος και ο δικηγόρος του μπήκαν φυλακή για απάτη. Επειδή όμως ήταν πλούσιοι έχριζαν ιδιαίτερης μεταχείρισης, όπως τηλεόραση , καθαριότητα, επώνυμα ρούχα, δική τους τουαλέτα και άλλα. Ακόμα κι όταν ο Αιμίλιος έμαθε ότι η Λίζα ήταν παλιά άνδρας, κατάλαβε ότι εκείνη ήταν η πραγματική του αγάπη και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !