TvCourt #3 (26/3/12) - (Χαϊκάλης ''καρφώνει'' Πάνια)

8
Γεια σας! Για ακόμα μια φορά σας έχω τηλεοπτικές κριτικές! Πού αλλού; Στη στήλη TvCourt του αγαπημένου σας τηλεοπτικού κι ανεξάρτητου blog tvneaΧαλαρώστε και διαβάστε το σημερινό άρθρο! Σήμερα αναφέρομαι στα εξής ''Χαϊκάλης vs Πάνια'', ''Μοιραία Κλάψα!'' , ''Το αμάρτημα της μητρός μου-Να και κάτι καλό στην ελληνική tv'', ''Οι αλλαγές στο Star'', ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ TVCOURT! 

''Χαϊκάλης vs Πάνια σημειώσατε 1-0''
Στη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός στο περιοδικό ''ΛΟΙΠΟΝ'' κατηγόρησε την Αννίτα Πάνια, κυρίως, αλλά και τον Καρβέλα, για φασισμό. Επίσης, κατέκρινε τον τρόπο με τον οποίο η Αννίτα Πάνια και το Alter επεδίωξαν υψηλές τηλεθεάσεις μέσα από τον εξευτελισμό καθημερινών ανθρώπων καθιστώντας την εκπομπή αυτή ''σκουπίδι''.  Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του Χαϊκάλη, αν και αυτό έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Το πώς κατάφερνε αυτή η εκπομπή να συγκεντρώνει τόσο μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης, πραγματικά, με εκπλήσσει! Έλεος! Μπράβο και πάλι μπράβο στον Χαϊκάλη που μίλησε έξω από τα δόντια! 
ΚΑΝΕ KLIK ΣΤΟ ''ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

''Μοιραίος Έρωτας-Μοιραίος...χρόνος''
 Παρά το γεγονός ότι το νέο τούρκιο σίριαλ του Mega κάνει εξαιρετικές τηλεθεάσεις, η υπόθεση είναι, κατά τη γνώμη μου, επιεικώς βαρετή και απαράδεκτη...Τι είναι αυτά; Όλοι οι πρωταγωνιστές...μυξοκλαίνε...Η υπόθεση θα ταίριαζε καλύτερα σε ταινία. Τώρα πώς θα τη ''τραβήξουν'' την πλοκή τόσα επεισόδια; Ένα από τα χειρότερα τούρκικα που έχουν παιχτεί στην ελληνική tv. Αποσπάσματα έχω δει, μιας και απεχθάνομαι τα τούρκικα. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι οι ηθοποιοί είναι ένας προς έναν απίστευτα αντιπαθητικοί και οι ερμηνείες τους χείριστες!


''Το αμάρτημα της μητρός μου-Να και κάτι που αξίζει!(?)''
  Η σειρά φαίνεται τέλεια, αφού τo σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες (π.χ. ενδεικτικά ''Κόκκινο Δωμάτιο'', ''Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;'', ''Δύο Ξένοι'' και άλλα πολλά. Αλλά και η επιλογή των ηθοποιών είναι εξαιρετική. Ελπίζω πως δε θα διαψευσθώ! Απ'ότι φαίνεται στο τρέιλερ, η σειρά θα θυμίζει σε ποιότητα τις παλιές επιτυχημένες σειρές! Ανυπομονώ για την πρεμιέρα, όπως κι εσείς φαντάζομαι, αλλά μέχρι τότε δείτε το νέο τρέιλερ!



''Ciao bella Νικολέττα''
 ...Έτσι φαίνεται της είπαν εκεί στο Star.
...Και με το δίκιο τους οι άνθρωποι...και πολύ που άργησαν. Τα ποσοστά της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη ήταν απογοητευτικά σχεδόν κάθε μέρα, κάτι που, προφανώς, οδήγησε στο κόψιμο του ''Made in Star'', το οποίο πλησιάζει προς το τέλος του, αφού η ''Πρωϊνή Μελέτη'' μεταφέρεται το μεσημέρι και γίνεται ''Μεσημεριανή Μελέτη'' από 23 Απριλίου 2012. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το ποιός θα επικρατήσει: Η Ελεονώρα η Ελένη (Μενεγάκη);
-------------------

ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ
-------------------
Έχω να πω κι άλλα πολλά για πολλά συμβάντα και πολλές εκπομπές και πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά δε θέλω να σας κουράσω! Τα αφήνω για τα επόμενα άρθρα της στήλης!

Παντελής Αναστασοπουλος
delicekin@gmail.com
-------------------------------

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάτι ενδιαφέρον: Δείτε τον προγραμματισμό του mega απέναντι στην πρεμιέρα του ΑΝΤ1 (Τετάρτη):
    21:00 ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ (διάρκεια επεισοδίου μισή ώρα)
    22:40(!!!) ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    Κάτι που απλά σημαίνει ότι το mega από τις 21:00 μέχρι τις 21:45 τουλάχιστον, θα προβάλλει διαφημίσεις!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ. Στην αρχή ξεκινούσαν την prime time 21:15, μετά το πήγαν 21:30 και τώρα έχουν αρχίσει να φτάνουν μέχρι τις 21:40 με ωραίες διαφημίσεις. Το ΕΣΡ δεν παρεμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση; Tvnea κάνε το θέμα. Η συμπεριφορά του "μεγάλου καναλιού" είναι η χειρότερη προς τους τηλεθεατές του. Και με τόσες διαφημίσεις δεν έχει λεφτά να πληρώνει τις σειρές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:40 μ.μ.
    Το έχουμε κάνει ήδη θέμα δες εδώ
    -->http://tvnea.blogspot.com/2012/03/mega_26.html

    Οσο για τις διαφημίσεις και καθυστερήσεις.. δεν ειμαστε εμεις οι αρμόδιοι. Υπάρχει το email του ΕΣΡ για καταγγελίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κai pou kanoume kataggelies ti nomzieis sumbainei, mhn ksexname milame gia mega (nomizw katalabaineis ti thelw na pw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πείτε τα ρε παιδιά!Με έχει σπάσει τα νεύρα αυτός ο απαράδεκτος προγραμματισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε συμφωνώ με τη γνώμη σου σχετικά με το τούρκικο σήριαλ!Από τη στιγμή που δε σου αρέσουν τέτοιου είδους σειρές & δεν έχεις παρακολουθήσει δεν έχεις άποψη!Είσαι φάουλ φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ase re niko pou tha mas peis kai eisai faoul, eleos poia me ta Tourkika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Νίκο, ο καθένας έχει τη δική του, προσωπική του άποψη...
    Επιπλέον, εγώ είδα αποσπασματικά κάποια λίγα επεισόδια και μου φανηκε κατι παραπανω απο κακη αυτη η τουρκικη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:40 μ.μ.
    Όπως το πάρει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !