Μάντα Παπαδάκου: Δεν θέλω να προκαλέσω στα «Sunshine Girls»!

0
Πρεμιέρα θα κάνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 10 μ.μ το real life πρόγραμμα του Alpha, “ Sunshine Girls”. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που καταγράφει τις ζωές πέντε κυριών της αθηναϊκής κοινωνίας και που αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα πτυχές από την καθημερινότητα τους.
Σύμφωνα με το περιοδικό TV Έθνος, που μίλησε η Μάντα Παπαδάκου, ένα από τα Sunshine Girls, αναφέρει: «Δεν θεωρώ ότι ανήκω σε μία προνομιούχα τάξη και ούτε στόχος μου είναι να προκαλέσω. Και εγώ και ο σύζυγος μου είμαστε αυτοδημιούργητοι, εργαζόμαστε σκληρά και προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας.. Ο σύζυγος μου με στηρίζει σε κάθε μου απόφαση. Άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος του..» Η Μάντα Παπαδάκου διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είνα
ι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas. «Δέχομαι την κριτική, γι αυτό και άκουσα με προσοχή όσα είχαν να μου πουν οι δικοί μου άνθρωποι. Το είδα σαν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για να γνωστοποιήσω στον κόσμο ότι υπάρχει μια Μ.Κ.Ο που δραστηριοποιείται στον τομέα της βίας κατά των γυναικών».
Τι θα δούμε όμως στο πρώτο επεισόδιο; Η Μαίρη Αλεξίου, που διατηρεί γκαλερί στο Κολωνάκι, θέλοντας να ξεπεράσει μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιδίδεται σε shopping therapy και χορό, η Μάντα Παπαδάκου ετοιμάζει πυρετωδώς τη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά, που έχει τη δική της εταιρεία με μαγιό και αξεσουάρ , ανακαλύπτει τις χαρές της μετακόμισης. Η Ειρήνη Λαιμού ανταμείβει τον εαυτό της για το πτυχίο που απέκτησε στα Ναυτιλιακά και η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, που έχει τη δική της μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας, παίρνει σημαντικές αποφάσεις για της ζωή της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !