Ticker

10/recent/ticker-posts

Η συγκλονιστική (promo) εξομολόγηση της κόρης της Whitney....

...Που αλλού?Στην Oprah....
Την πρώτη της συνέντευξη μετά από τον τραγικό θάνατο της μητέρας της Whitney Houston έδωσε στην Oprah η Bobbi Kristina
«Ακούω τη φωνή της να μου λέει ότι είναι δίπλα μου. Την αισθάνομαι πάντα δίπλα μου», είπε η Bobbi Kristina στην συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι θα συνεχίσει η ίδια την ιστορία της Whitney από εκεί που την άφησε, αφού θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και την υποκριτική.
«Έχω ακόμα τη φωνή μου. Θα προχωρήσω με την προσπάθειά μου στο τραγούδι και στην ηθοποιία. Ξέρω ότι έχω να κουβαλήσω ένα μεγάλο βάρος και είναι μια μεγάλη πίεση, όμως η μητέρα μου με είχε προετοιμάσει γι’ αυτό», τόνισε.
Η Bobbi Kristina περιέγραψε και την τελευταία μέρα που πέρασε με...

τη μητέρα της.
«Ήταν πολύ νωρίς το πρωί και πήγα κοντά και ξάπλωσα δίπλα της. Μου χάιδευε το κεφάλι και κοιμήθηκα στην αγκαλιά της όλη νύχτα», αποκάλυψε αρκετά συγκινημένη.
Η κόρη της Whitney Houston μίλησε ακόμα για τη σχέση της με τη μητέρα της και την ασφάλεια που της παρείχε.
«Δεν ήταν μόνο μητέρα, ήταν η καλύτερη μου φίλη, η αδελφή μου, η παρηγορήτριά μου»,τόνισε.
Χαρακτήρισε μάλιστα τα όσα ακούγονται για τη μητέρα της ως «σκουπίδια».
«Τόσοι άνθρωποι λένε τόσα πολλά για εκείνη, όμως κανείς δεν την γνώριζε πραγματικά. Όλα αυτά τα αρνητικά που λένε είναι σκουπίδια. Δεν είναι αυτή η μητέρα μου που λένε. Μόνο εγώ και η οικογένειά της ξέρουν ποια ήταν πραγματικά», είπε.
Όσο για τη ζωή της χωρίς τη μαμά της; Η Bobbi Kristina λέει ότι παλεύει κάθε μέρα και πρέπει να τα καταφέρει και να συνεχίσει τη ζωή της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια