Ποια σειρά του Mega ολοκληρώνεται φέτος?

Χρηστος Γ
1
Είναι οριστικό.Παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης,τα προβλήματα της παραγωγής & η οικονομική δυσπραγία φέρνουν την...αυλαία στην κωμική σειρά.
Παρά το γεγονός ότι σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται πως οι τίτλοι τέλους για το σίριαλ πλησιάζουν. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται,το σήριαλ δεν θα προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν.Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο γυρισμάτων της και στα τέλη Μαΐου θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό οριστικά.Πρόκειται για τη σειρά...
Με λένε Βαγγέλη.Το πράγμα θεωρείται μη αναστρέψιμο από αυτούς που γνωρίζουν. Οι συντελεστές της σειράς μάλιστα, αναζητούν ήδη νέες δουλειές.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε σε guest εμφανίσεις τον Άρη Τσάπη -ο μεσαίος γιος του Γιάννη Μπέζου στους "Ευτυχισμένους Μαζί"- και ο γιος της Μάρως Λεονάρδου, Δημήτρης Νταούλης. Τα δύο παιδιά θα υποδυθούν τον Βαγγέλη και τον Μπίλι σε μικρή ηλικία.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. k o vaggelis k oi vasiliades k h klinikh einai ksenerwtes diaskeyes k eidika me ta 2 prwta ypovivazoun tin noimosini mou! megales patatespou prepei na kopoun! k fysika kala na pathei to mega,... tosa xronia ithele na ginei prwto kanali k htan mia xara, twra pou einai prwto einai yperoptes k me ta kalamia kavalimena...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !