ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Σε ποιο κανάλι θα δουμε τον Χατζηνικολάου το βράδυ των εκλογών;

Ανώνυμος
1
Ο Πέτρος Κωστόπουλος την Παρασκευή τα μεσάνυχτα υποδέχεται σ ένα ξεχωριστό Βράδυ με καλεσμένο τον Νίκο Χατζηνικολάου! Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο γνωστός δημοσιογράφος μας μιλάει για τη ζωή του, αλλά και για την τηλεόραση και μας αποκαλύπτει σε ποιο κανάλι θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών!Λίγο πριν την προβολή του, το Tv Nea σας αποκαλύπτει το κανάλι που θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών. Αυτό το κανάλι δεν ειναι άλλο από...
τη ΝΕΤ.


Διαβάστε ακόμα το Δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 για την σημερινή εκπομπή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 24:00
Ο Πέτρος Κωστόπουλος την Παρασκευή τα μεσάνυχτα μας υποδέχεται σ ένα ξεχωριστό Βράδυ με καλεσμένο τον Νίκο Χατζηνικολάου!
Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο γνωστός δημοσιογράφος μας μιλάει για τη ζωή του, αλλά και για την τηλεόραση και μας αποκαλύπτει σε ποιο κανάλι θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών! Ακόμα, πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη και πώς της έκανε πρόταση γάμου; Ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, το χειρουργείο που διήρκησε 7 ώρες και τη στιγμή που η κατάσταση αυτή του έφερε κλάματα.

Στη συνέχεια το σκηνικό ανατρέπεται! Ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλάζει θέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου και απαντάει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Τι εξομολογείται για το τέλος της IMAKO και τι λέει για όσους τον θεωρούν τον Guru του lifestyle; Σε ποιους θεωρεί πως χρωστάει μια "συγνώμη";

Το Βράδυ της Παρασκευής οι εκπλήξεις χτυπάνε κόκκινο, με τον Χρήστο Φερεντίνο να έρχεται στο πλατό της εκπομπής και να προκαλεί Πέτρο Κωστόπουλο και Νίκο Χατζηνικολάου να διαγωνιστούν για το ποιος είναι "πιο Γαύρος"! Ο νικητής κερδίζει μια μπάλα με την υπογραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε κι εμείς απολαμβάνουμε ένα Βράδυ αλλιώτικο απ τα άλλα, στον ΑΝΤ1 φυσικά!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !