Τραγικές ώρες για τον Ρέμο

0
Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Ρέμο. Χθες το πρωί, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποχαιρέτησε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, έχοντας δίπλα του πολύ λίγους ανθρώπους, τον πατέρα του Αθανάσιο Πασχαλίδη. Ενας βουβός πόνος για τον Αντώνη αφού ως παιδί χωρισμένων γονιών δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να έχει την επαφή που θα τον γέμιζε πραγματικά.Ο ίδιος στο τελευταίο «αντίο» ένιωθε την ανάγκη να του πει πολλά, κάτι που υποσυνείδητα μαρτυρούσαν τα δάκρυα που κυλούσαν στα μάτια του. Ελάχιστοι τον τελευταίο καιρό γνώριζαν τι κουβαλάει στην ψυχή του ο δημοφιλής τραγουδιστής. Η σκηνή του «Διογένης Studio» ήταν διέξοδος για να ξεχαστεί και να
ταξιδέψει αλλού. Μακριά από τις άσχημες σκέψεις που τον βασάνιζαν. Τα προβλήματα υγείας του πατέρα του, λόγω ηλικίας κυρίως, πολλά, και ο Αντώνης Ρέμος ήθελε όσο περισσότερες ώρες μπορούσε να βρίσκεται δίπλα του. Ενας αγώνας δρόμου να κερδίσουν στιγμές που δεν έζησαν. Μπορεί ο Αντώνης και η αδελφή του να μεγάλωσαν με τη μητέρα τους, κάτω μάλιστα, όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος, από αντίξοες συνθήκες, ωστόσο η λαχτάρα να βρεθεί με τον πατέρα του πάντα υπήρχε. Η ζωή όμως παίζει τα δικά της περίεργα παιχνίδια. Τον τελευταίο καιρό, ο πατέρας του Αθανάσιος αντιμετώπιζε -λόγω μεγάλης ηλικίας- προβλήματα υγείας και ο Αντώνης βρισκόταν πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη για να τον φροντίσει.
Την Τετάρτη, ο δημοφιλής τραγουδιστής ενημερώθηκε από συγγενείς του στη Θεσσαλονίκη ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Για τον Αντώνη ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής του. Για πολλούς λόγους... Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σε στενό οικογενειακό κύκλο.Η ζωή του Αντώνη Ρέμου, από τα παιδικά του κιόλας χρόνια, ποτέ δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν παιδί και ο ίδιος πήρε τη ζωή στα χέρια από νωρίς. Αν και γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τα δεκαπέντε του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το Λύκειο, με την ειδικότητα του υδραυλικού. Επάγγελμα που εξασκούσε παράλληλα με το τραγούδι για αρκετά χρόνια. Ολα αυτά τα χρόνια ζούσε με τη μητέρα του και την αδελφή του. Γι' αυτά τα πέτρινα χρόνια της ζωής τους, κατά καιρούς έχει μιλήσει και η μητέρα του, η κυρία Νίτσα, αναφερόμενη στον δύσκολο αγώνα για επιβίωση. Πρόσφατα μάλιστα, κάτω από συγκινησιακή φόρτιση αλλά και με αρκετή δόση θυμού, είχε μιλήσει για τα χρόνια αυτά και ο Αντώνης Ρέμος. Ηταν η απάντησή του στους οπαδούς του Ηρακλή όταν εγκατέλειψε την προεδρία της ομάδας: «Δεν κατάλαβα; Κατηγορούμαι επειδή μπορεί να έβγαλα λεφτά με τραγούδια που μιλάνε για πόνο, αγάπη ή φτώχεια; Εχω ζήσει φτωχός. Ξέρω καλά πώς είναι» είχε δηλώσει τότε ο τραγουδιστής.
«Εζησα φτώχεια, εντάσεις, χωρισμούς. Δεν είχα τη θαλπωρή άλλων παιδιών. Τη πρώτη φορά που τραγούδησα φορούσα τζιν παντελόνι και ένα απλό πουκάμισο. Ο τραγουδιστής που ήταν τότε πρώτο όνομα δεν με άφησε να τραγουδήσω, επειδή, λέει, ήμουν πολύ σπορ ντυμένος. Με είχε πειράξει αφάνταστα».

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !