Αντιγόνη Γλυκοφρύδη:Στην τηλεόραση μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε!

0
Την αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην «Πολυκατοικία» και τώρα την απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων για τους οποίους ισχύει το ρητό, πως  η ψυχή ενός ανθρώπου αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό της. Η γλυκύτητα και η ηρεμία που αποπνέει είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της.
«Τι ακριβώς εννοείται όταν λέτε ότι μείνατε 20 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο;»
«Πέρα από το ρεπερτόριο, τους φοβερούς ηθοποιούς και όλα αυτά που με ενδιέφεραν, υπήρχε η σκέψη στο μυαλό μου ότι δεν θέλω να είμαι κάθε βράδυ επάνω στη σκηνή. Θέλω να έχω κάποιες ημέρες να μπορώ να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Ήταν συνειδητή η επιλογή μου να μείνω στο Εθνικό, για να μπορώ να είμαι πιο κοντά
στην οικογένειά μου. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά οι συνθήκες άλλαξαν και βγήκα στο ελεύθερο θέατρο.»
«Μια ηθοποιός που έχει τόσο σπουδαίο ρεπερτόριο στην καριέρα της, πώς είναι δυνατόν να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα στην τηλεόραση;»
«Η τηλεόραση βγήκε αργά, μετά από μένα στο θέατρο. Κανένας ηθοποιός δεν έπαιζε στην τηλεόραση, γιατί δεν υπήρχε. Όταν ήρθε ήταν ένα καινούριο μέσο. Μπορεί να λένε πολλά οι καινούριοι συνάδελφοί μου για την τηλεόραση αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Είναι κλάδος της δουλειάς μας. Χωρίς τους ηθοποιούς δεν θα υπήρχε η τηλεόραση. Αν είσαι από εκείνους που ξέρεις τι να πάρεις, μπορείς να πάρεις στοιχεία που θα σε βοηθήσουν και στο θέατρο, όπως και το θέατρο βοηθάει τους ηθοποιούς στην τηλεόραση. Από την άλλη, να μην έχεις παίξει ποτέ στο θέατρο και να παίξεις μόνο στην τηλεόραση ή να μην είσαι ηθοποιός και να παίξεις στην τηλεόραση… Γιατί τώρα δεν χρειάζεται να είσαι ηθοποιός για να παίξεις στην τηλεόραση μπορεί να είσαι ο οποιοσδήποτε….»
«Επιθυμίες, στόχοι, όνειρα, εκπληρώθηκαν;»
«Δεν είχα στόχους συγκεκριμένους, προσωπικούς. Ήθελα να υπηρετήσω αυτό που αγαπάω. Μ’ αρέσει να αλλάζω ρόλους, θα το δεις αυτό και στην τηλεόραση, δεν έχω κάνει τα ίδια πράγματα. Δεν θέλω να τυποποιηθώ σε κάτι. Αυτό βέβαια έχει και ένα κακό: αν δεν τυποποιηθείς δεν μπορείς να κάνεις το μεγάλο «μπαμ», τη μεγάλη επιτυχία.»
Πηγή : Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !