Τι αποκάλυψε ο Φερεντίνος στην Ελένη?

Χρηστος Γ
0
Αποκαλυπτικότατος ήταν σήμερα ο Χρήστος Φερεντίνος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.  O παρουσιαστής αποκάλυψε στην πρώην βασίλισσα της πρωινής ζώνης την προσωπική του άποψη για τα πρωινά, που μάλλον δεν την είχε μοιραστεί με κανέναν άλλο.
Όπως είπε λοιπόν ο Φερεντίνος πιστεύει ότι τα πρωινά στη συνείδηση του κόσμου οι πρωινές εκπομπές είναι γυναικεία υπόθεση, παρόλο που από την πρωινή ζώνη έχουν περάσει αρκετοί άνδρες παρουσιαστές με επιτυχία.
Είπε επίσης ότι πήρε την απόφαση ν’ αναλάβει το Πρωινό του Αnt1 χωρίς να το πολυσκεφτεί και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το κλίμα που επικρατεί στο πρωινό του ANT1. Τι είπε λοιπόν ο παρουσιαστής; Ότι τώρα που φτάνει στο
τέλος της η σεζόν, τώρα αρχίζουν κι εκείνοι να...συντονίζονται.
Τέλος, παραδέχθηκε πως απολαμβάνει τη δουλειά του, παρά το γεγονός ότι είναι ένας δύσκολος χώρος. «Εμείς ανήκουμε σε μια άλλη τηλεοπτική γενιά παρουσιαστών, είχαμε άλλη δεοντολογία. Οι νέοι παρουσιαστές δεν διστάζουν να κράζουν, να τα χώνουν και να στοχοποιούν άλλους ανθρώπους», τόνισε και φάνηκε σαν να είχε κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό του.
Μήπως, λέμε, μήπως αναφέρεται στον ανταγωνιστή του Γ. Λιάγκα που ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει τη γνώμη του για άλλους;(star)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !