Δ. Ουγγαρέζος: Πως περιγράφει την παρέα του «Πρωινό μου»;

0

Στο περιοδικό TV Έθνος και στο συνάδελφο Λεονάρντο Ορφανίδη,  μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε πώς ήταν τα επαγγελματικά του βήματα ως σήμερα και πώς είναι το κλίμα στο «Πρωινό mou»: «Οταν ξεκίνησα στο Mega σκεφτόμουν πως δεν καταδέχομαι να σμιλέψω την εικόνα μου, να αλλάξω τον εαυτό μου για το γυαλί. Οι ακροατές της εκπομπής που βασίζεται στο χιούμορ με προκαλούσαν λέγοντας,  «μην αλλάξεις προφίλ». Αυτό μου βγήκε αρχικά κάπως σαν πρόκληση και ενδεχομένως να βγήκα «ένα τσικ» πιο χύμα».
Ενιωσες να χάνεις λίγο την μπάλα στην αρχή;
«Ως προς την ένταση και το πάθος, ναι. Αλλά το έκανα τόσο αυθόρμητα και από χαρά που μου
δινόταν η ευκαιρία να κάνω αυτό που γουστάρω. Δεν έγινε ποτέ προμελετημένα ή για να εντυπωσιάσω. Πώς είναι αυτοί που πάνε στο γυμναστήριο και από τον ενθουσιασμό θέλουν σε ένα μήνα να τα κάνουν όλα; Ετσι κι εγώ!»
Ναι, και εμένα μου έδωσες πολλή τροφή για καυστικά σχόλια…
«Ξέρω. Το ότι είμαι ίσως αρχικά αντιπαθής σε κάποιους και ότι δίνω την εντύπωση ότι δεν μπορώ να κάνω και μια σοβαρή κουβέντα είναι οι ατάκες που έχω ακούσει ίσως πιο πολύ στη ζωή μου!»
Θυμάσαι μια στιγμή πραγματικής αμηχανίας;
«Την πρώτη χρονιά της πεντάδας, ήταν χοντρές οι πλάκες που κάναμε στην Κατερίνα Καινούριου. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση εκ μέρους μου, αλλά αντικειμενικά το παράκανα!»
Πώς εξηγείς τη μεγάλη επιτυχία του «Πρωινό Mou»;
«Είναι κατεξοχήν επιτυχία του Γιώργου και της Φαίης, που γνωρίζουν άψογα το μέσο και είναι ικανοί να μετατρέψουν ακόμη και μια ατυχή στιγμή σε τηλεοπτικό event. Το άλλο κομμάτι αφορά την ομάδα του Mega που στηρίζει στα πάντα. Ετσι λειτουργούμε πιο αυθόρμητα και με κέφι.»
Πές μου κάτι για τον καθέναν από τους συνεργάτες σου…
«Η Σάσα είναι αυτό που βλέπεις, είτε είναι αναμμένη η κάμερα είτε σβηστή. Αντε με κανένα μπινελίκι λιγότερο! (γέλια) Ο Τάσος είναι πιστός και πολύ αφοσιωμένος. Η Μαίρη είναι το πιο αγνό πλάσμα εντός και εκτός Tv. Ο Γιώργος είναι πολύ ευαίσθητος, είναι μια πτυχή που ίσως δεν βγαίνει προς τα έξω. Είναι πολλές οι στιγμές που συγκινείται ή δακρύζει, ειδικά τώρα, που βιώνει την εμπειρία της πατρότητας. Αυτό πάλι που χαρακτηρίζει τη Φαίη είναι πόσο υπερασπίζεται τους ανθρώπους της, το κάνει ακόμη και με το ρίσκο να βγει ζημιωμένη προσωπικά. Είναι λίγο μαμά με όλους, αν κάτι έχει να μας πει, θα το κάνει ιδιαιτέρως και δεν θα σε εκθέσει ποτέ.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !