"Ελενα, έλα να τα βρούμε"

0
«Ελενα, έλα να τα βρούμε». Τελευταία έκκληση του Τόνυ Μαυρίδη προς την πρώην σύντροφό του Ελενα Παπαρίζου λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο που εστάλη στη δημοφιλή τραγουδίστρια με εξώδικη πρόσκληση. Το κρίσιμο ραντεβού -μέσω δικηγόρων- έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, και αν από την πλευρά της Ελενας δεν υπάρξει ανταπόκριση, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δυο τους θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αυτό μάλιστα φαντάζει πολύ πιθανό, αφού από την πλευρά της τραγουδίστριας δεν θέλουν να σχολιάσουν το παραμικρό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Δικαιοσύνη θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Μόνο ευχάριστη δεν είναι η εξέλιξη ανάμεσα στο ζευγάρι που επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια μοιραζόταν την ίδια στέγη. Ηταν μια σχέση που ζήλευαν όλοι στον χώρο της showbiz και αποτελούσε πρότυπο για πολλούς.Σήμερα τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές καλές στιγμές. Οπως όλα δείχνουν, το πάθος μετατρέπεται σε «σχέση οργής» με απρόβλεπτες συνέπειες. Η επικοινωνία τους γίνεται μέσω
δικηγόρων, και τα εξώδικα αντικαθιστούν τον όποιο διάλογο ανάμεσά τους! Η «Espresso» παρουσιάζει λεπτομερώς το περιεχόμενο του εξωδίκου που εστάλη πριν από λίγες ημέρες στην τραγουδίστρια, με τον Τόνυ Μαυρίδη να «συμβουλεύει» την Ελενα να τηρήσει κατά γράμμα τις συμφωνίες που έγιναν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά και της συνεργασίας τους.
Τόνυ Μαυρίδης και Ελενα Παπαρίζου -σύμφωνα με το εξώδικο- είχαν συστήσει το 2005 από κοινού ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., η τραγουδίστρια διατηρούσε το 80% αυτής και οι σύντροφός της το υπόλοιπο 20%.Οπως προκύπτει από το εξώδικο του Τόνυ Μαυρίδη, αντικείμενο εργασίας της εταιρείας ήταν αποκλεισττικά και μόνο οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Ο ίδιος μάλιστα, όπως υποστηρίζει, για την ενασχόλησή του αυτή δεν έλαβε την παραμικρή αμοιβή. «Η ως άνω συμβολή μου στην ανωτέρω εταιρεία έφτασε μέχρι του σημείου η ενασχόλησή μου με αυτήν να είναι το αποκλειστικό αντικείμενο της απασχόλησής μου, στερώντας με από την οιαδήποτε άλλη επαγγελματική μου δραστηριότητα, χωρίς συμμετοχή μου στα κέρδη της εταιρείας, σύμφωνα με το ποσοστό που μου αναλογούσε σε αυτά. Παρ’ όλα αυτά όμως, επιδεικνύοντας αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, λόγω και της προσωπικής σχέσης που μας συνέδεε, εξακολούθησα να απασχολούμαι με τα ανωτέρω καθήκοντα συμβάλλοντας στην πρόοδο των εργασιών της ανωτέρω εταιρείας και στη δική σας καλλιτεχνική επιτυχία» υποστηρίζει ο Τόνυ Μαυρίδης στο εξώδικο που συνέταξε για λογαριασμό του ο δικηγόρος του Ιωάννης Καρούζος. Κομβικό σημείο που οριοθετούσε οικονομικά τη συναλλαγή αυτή, όπως υποστηρίζει ο μέχρι πρότινος σύντροφος και μάνατζερ της τραγουδίστριας είναι η πολυτελής μεζονέτα στη Γλυφάδα που είχαν αποκτήσει, και η Ελενα είχε ως μόνη υποχρέωση να αποπληρώνει το δάνειο που είχαν λάβει από τράπεζα. Εδώ και κάποιους μήνες -απ’ ό,τι υποστηρίζει ο Τόνυ Μαυρίδης- υπάρχει πρόβλημα στην αποπληρωμή του δανείου, με ορατό κίνδυνο να κατασχεθεί η οικία. Μέσω εξωδίκου σήμερα ο Τόνυ Μαυρίδης ζητά τη διευθέτηση του θέματος από την τραγουδίστρια, θέτοντας ως προθεσμία τη σημερινή μέρα, πριν αναγκαστεί να υποβάλει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη! «Γνωρίζετε επίσης ότι διατηρούμε από κοινού και κατά ποσοστό 50% εξ αδιαιρέτου έκαστος από εμάς μία κατοικία που βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής (σ.σ.: αναφέρει τη διεύθυνση). Την κατοικία αυτή αποκτήσαμε εν μέρει με δάνειο που μας χορηγήθηκε από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias και το οποίο αναλάβαμε έναντι της τράπεζας, δυνάμει σχετικής συμβάσεως, να εξοφλούμε από κοινού κατά το ανωτέρω ποσοστό που αντιστοιχούσε σε έκαστο από εμάς. Ωστόσο, μεταξύ μας συμφωνήσαμε να εξοφλείται στην ανωτέρω τράπεζα το ποσό που αντιστοιχούσε και στο δικό μου ποσοστό σε κάθε δόση ως αντιστάθμισμα έναντι των οφειλών σας προς εμένα από τη μη καταβολή των αναλογούντων σε εμένα κερδών της ανωτέρω εταιρείας. Ουδέποτε όμως τηρήσατε την ανωτέρω δέσμευσή σας, με αποτέλεσμα να καταστούν ήδη ληξιπρόθεσμες πολλές δόσεις του ανωτέρω δανείου», αναφέρεται σε άλλο σημείο στο εξώδικο.
Τέλος, ένα άλλο εξίσου σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ τους είναι το κλείσιμο της εταιρείας και η εκκαθάρισή της στην εφορία. Ηδη υπάρχουν οφειλές, χωρίς να έχει γίνει κάποιος έστω διακανονισμός.
«Σας ενημερώνω ότι κατά το διάστημα της απουσίας σας σας έχουν αποσταλεί έγγραφα από την αρμόδια ΔΟΥ για οφειλές σας έναντι του Δημοσίου, ζήτημα για το οποίο θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσετε, διότι δεν επιθυμώ τυχόν δυσμενή εξέλιξη για εμένα λόγω της ιδιότητάς μου ως εταίρου της ανωτέρω εταιρείας» αναφέρει χαρακτηριστικά λίγο πριν από το τέλος του εξωδίκου.
Από την πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη περιμένουν με ανυπομονησία να δουν αν σήμερα το μεσημέρι θα υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμά τους από την πλευρά της τραγουδίστριας. Η ίδια, ωστόσο, εδώ και μέρες βρίσκεται στη Σουηδία, όπου κάνει εντατικές πρόβες για τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars» εκεί. Ως εκ τούτου, στο ραντεβού περιμένουν τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Νίκο Ανδρικόπουλο.
Η «Espresso» επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Ελενας Παπαρίζου, ο οποίος όμως δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Στην επίμονη ερώτησή μας αν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, η απάντηση ήταν: «Ουδέν σχόλιο»!
Ενα πάντως είναι βέβαιο, και έχει καταστεί σαφές από την πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη: εάν σήμερα δεν υπάρξει επικοινωνία, μετά τα εξώδικα θα ακολουθήσουν αγωγές.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !