Νέες μειώσεις κατά 20% στο Mega

Ανώνυμος
0
Μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 20% σχεδιάζουν για φέτος στο Mega. Το επόμενο διάστημα αναμένονται, εκτός από τις απολύσεις και νέες περικοπές μισθών, ενώ αναζητούνται και άλλα εργαλεία με στόχο να διατηρήσει το κανάλι την πρώτη θέση στα έσοδα και να είναι σε θέση να αποπληρώσει τα έσοδα του. Την ίδια ώρα η...
αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, διαδικασία που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα θα καθορίσει και το μελλοντικό επενδυτικό σχήμα, με τους Δ. Κοπελούζο και Β. Ρέστη να είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν τη συμμετοχή τους και τους ΔΟΛ και Πήγασο να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης μεριδίων. Τα σχέδια των μετόχων δεν ανακοινώνονται, ενώ την περασμένη βδομάδα συνεδρίασε το ΔΣ της εταιρείας χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία διαρροή.
Το Mega φέτος με ένα έξυπνο τρικ κατάφερε να μειώσει τις ζημιές του κατά 50%. Το κανάλι για να αντιμετωπίσει την ύφεση προχώρησε στην αλλαγή του χρόνου αποσβέσεων των προγραμμάτων από τα 5 στα 7 χρόνια, γεγονός που μείωσε το κόστος του προγράμματος κατά 28,6 εκατ. ευρώ στα 58,9 εκατ. ευρώ το 2011, μειώνοντας αντίστοιχα και τη ζημιά από 47,1 εκατ. ευρώ , σε 21,7 εκατ. ευρώ! Ο τηλεοπτικός σταθμός χτυπήθηκε άσχημα και από τις οι ανεξόφλητες επιταγές. Την περασμένη χρονιά οι επισφάλειες της εταιρείας από τις συγκεκριμένες επιταγές και τα ανείσπρακτα ποσά των διαφημιστικών εταιρειών έφτασαν τα 8,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή στο 9,5% των διαφημιστικών του εσόδων!

πηγη:“Παρόν” 18.03.2012

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !