Tα τελευταία νέα των media...

Χρηστος Γ
0
@ To νέο Δ.Σ του Αlpha:Πρόεδρος τοποθετήθηκε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά στη ΔΕΜΚΟ, Λαυρέντης Αλβέρτης και μέλη, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο Χαράλαμπος Βατικιώτης, η Ελένη Ξηνταράκου και η νομική σύμβουλος του σταθμού Άννα Σούρτη.
@ Στις εξαιρετικές διαπροσωπικές του σχέσεις θα στηριχτεί ο Γιάννης Λάτσιος για να διαφυλάξει το επαγγελματικό του μέλλον.Στον Αnt1 υπάρχουν 2 στρατόπεδα,με αρκετούς να θεωρούν 'περιττή' την παρουσία 2 διευθυντών,από τη στιγμή που ο Αλ.Χόλαντ συνεχίζει κανονικά.
@ Στο κρατικό γερμανικό κανάλι αναμένεται να δώσει η ΕΡΤ μια
από τις συχνότητες του Cinesport και του Πρίσμα+. Ανάμεσα στα επικρατέστερα για  να πάρουν τη θέση  των καναλιών του ψηφιακού μπουκέτου της κρατικής τηλεόρασης, είναι το βρετανικό BBC World News αλλά και το γερμανικό Deutsche Welle. To θέμα συζητήθηκε στο πρόσφατο ΔΣ, με βασικό κριτήριο, να δοθούν οι συχνότητες σε δημόσια ευρωπαϊκά κανάλια. Σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις έπαιξε το θέμα της γλώσσας – είναι περισσότεροι οι αγγλομαθείς στη χώρα μας- εξ ου και η επιλογή του ΒBC World News. Εντύπωση προκαλεί πάντως, το γεγονός ότι σαν δεύτερη επιλογή τα μέλη του ΔΣ, έδωσαν προτεραιότητα στο γερμανικό κανάλι, έναντι της RAI και του TV Espagna.  Όσοι τάχθηκαν υπέρ , τόνισαν ότι η Deutsche Welle μεταδίδει αρκετές ώρες το 24ωρο στα αγγλικά, ενώ παράγει θετικούς συνειρμούς λόγω της φιλελληνικής δράσης του ραδιοφωνικού της σταθμού στην περίοδο της χούντας. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι φωνές που εξέφρασαν φόβους για το κατά πόσο είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσει η ΕΡΤ βήμα στο κρατικό κανάλι της Γερμανίας, δεδομένου του κάθε άλλο παρά φιλογερμανικού κλίματος στη χώρα μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !