Τι είπε η Ρούλα Κορομηλά για την Ελένη Μενεγάκη στο "Πρωινό μου";

Artsitas Konstantinos
3

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έδωσε συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για πολλά. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως στο παρελθόν είχε ζηλέψει με την καλή σημασία της λέξης αντίπαλες εκπομπές που έκαναν καλύτερα νούμερα από τη δική της, αλλά "δεν υπήρχε μίσος και κακία".

"Δεν ζω με το παρελθόν, ζω με το τώρα. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ήρθε το τέλος της Ρούλας", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, η οποία εξομολογήθηκε ότι έχει κλάψει στην αγκαλιά του πατέρα της εξαιτίας άσχημων κριτικών.

Ενδιαφέρον είχαν όλα όσα είπε για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη: "Τι κόντρα μπορεί...να έχω εγώ με την Ελένη Μενεγάκη; Έχουμε δύο διαφορετικές επαγγελματικές πορείες. Άλλη καριέρα εγώ, άλλη η Ελένη. Άλλα πράγματα έχω βιώσει εγώ στην προσωπική μου ζωή, άλλα έχει βιώσει εκείνη. Δεν υπάρχει καμία κόντρα, ούτε στη σφέρα της φαντασίας! Η Ελένη είναι πολύ σημαντική αξία στο χώρο της τηλεόρασης"!

Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει την πολυαναμενόμενη συνάντηση Ρούλας - Ελένης, η παρουσιάστρια εξήγησε: "Αποφεύγω να πηγαίνω στις εκπομπές για πάρα πολλούς λόγους. Επειδή έχω και αυτή τη θέση στο κανάλι, θέλω λίγο να είμαι πιο μετρημένη, λίγο πιο προσεκτική".

Η συνέντευξη τελείωσε με την Ρούλα να γελά προσπαθώντας να συγκρατήσει τον πίνακα που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι της!

πηγή: zappit

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν θελει να εμφανιζετε τοτε γιατι ταζει οτι θα παει στην Ελενη??Επισης γιατι δινει συνεντευξεις στο πρωινο μου?Αφου δεν θελει να δινει συνεντευξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !