Νικόλ Κοτόβος:«Δεν θα έλεγα όχι σε μια τηλεοπτική πρόταση»!

0
Αν και βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πώς όμως γνωρίστηκαν η Νικόλ Κοτόβος και ο δημοφιλής παρουσιαστής;
«Eντελώς τυχαία. Ημουν με μια φίλη μου, τις πρώτες ημέρες που είχα έλθει στην Ελλάδα. Το μαγαζί ακόμα χτιζόταν και είχαμε φτιάξει έναν χώρο που τον χρησιμοποιούσαμε για γραφείο. Τότε ερχόμουν κάθε μέρα και έβλεπα τις ετοιμασίες. Κάποια στιγμή έπεσε ο ένας πάνω στον άλλο και γνωριστήκαμε. Χαθήκαμε
για πολύ καιρό και μετά από μήνες ήρθε ξανά και μιλήσαμε. Αυτό ήταν», δήλωσε.


Η Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας διατηρεί κατάστημα με cupcakes στην Κηφισιά και έκανε μόδα το συγκεκριμένο γλυκό, το οποίο μέχρι πρόσφατα γνώριζαν λίγοι και μάλιστα ως muffin. Εκτός από το εγχείρημά της, το οποίο και η ίδια γνωρίζει ότι ήταν τολμηρό, μίλησε και για την προσωπική της ζωή λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν κορίτσι των σχέσεων, αφού ποτέ δεν είχε χρόνο για έρωτες. Εχει όμως την δική της εξήγηση στον μεγάλο έρωτα που ζει στο πλευρό του συντρόφου της.

«Θα ακούγομαι σαν εκείνον τώρα! Δεν μπορείς να περιγράψεις τα πράγματα με λέξεις και να τα καθορίσεις. Μια φίλη μου ψυχολόγος μου έμαθε κάτι καλό. Σε μια σχέση υπάρχουν τρεις άνθρωποι: εσύ, εκείνος και η σχέση. Έτσι, αν θέλεις η σχέση να επιτύχει, πρέπει να φροντίζεις και τα τρία. Πρέπει να ξέρεις πώς φροντίζεις τον εαυτό σου και πώς να φροντίζεις τον άλλο, ώστε να φροντίζεις μετά και τους δύο μαζί. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι χαρούμενη και ισορροπημένη, θα πάρεις κάτι παρόμοιο».
Αραγε θα σκεφτόταν ποτέ μια τηλεοπτική πρόταση; «Δεν θα έλεγα όχι γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά πώς σου τα φέρνει η ζωή. Δούλεψα στην αμερικανική τηλεόραση για πολλά χρόνια και το ευχαριστήθηκα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι αποκλειστικά σε αυτό που κάνω».

Η Νικόλ αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα των παπαράτσι, που κυνηγούν τον Γρηγόρη και ιδίως στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. «Δεν με τρόμαξε. Ηταν περίεργο. Μέχρι τότε, είχα συνηθίσει να παρακολουθώ εγώ τις ζωές των άλλων. Το σοκαριστικό είναι ότι στην Ελλάδα γνωρίζουν όλοι για όλους. Στην Αμερική, δεν ξέρεις με ποια είναι ο τάδε παραγωγός. Κανείς δεν ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων. Ημουν συνηθισμένη αλλιώς. Δεν τους έχω παρατηρήσει. Καμιά φορά βλέπω φωτογραφίες και ψάχνω να βρω που είμαι και πώς την έβγαλαν».
 star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !