Ticker

10/recent/ticker-posts

Οικογένεια της Συμφοράς:Πρεμιέρα με πολύ γέλιο σήμερα στις 21:00

"Οικογένεια της Συμφοράς" επεισόδιο 1… φάση μία και μοναδική! Το αγόρι γνωρίζει την οικογένεια της καλής του, αυτό που τον περιμένει όμως δεν το διανοείται! Η μεγάλη ώρα έφτασε, "η ώρα η καλή" όμως θα έρθει για τους δύο ερωτευμένους;
Ένας μπαμπάς στρατιωτικός κι αυστηρός με τεράστια αδυναμία στην κόρη του. Μια μαμά, mamma mia… λατρεύει τις στολές, το sexy ντύσιμο και καλοβλέπει τους νεότερους άντρες.. Μια αδελφή που εργάζεται σε DVD shop "ειδικού" περιεχομένου και εξασκείται φανατικά στο pole dancing... Ένας αδελφός που ψάχνει απεγνωσμένα για έναν κολλητό… κι ένας ερωτευμένος άντρας που ζει ένα "δράμα"!
Το πρώτο επεισόδιο της "Οικογένειας της Συμφοράς" φέρνει απίθανες αντιδράσεις αμηχανίας, ντροπής, γέλιου και θυμού για το "θύμα", ενώ 25 κάμερες καταγράφουν τα πάντα. Ετοιμαστείτε, για μια οικογένεια σκέτη συμφορά… που θα σας φέρει μια πλάκα… πρώτη!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com