Σάσα vs Συνατσάκη:Ο 2ος γυρος της κόντρας...

Χρηστος Γ
6
Πώς και πώς την περίμενε η Σάσα Σταμάτη την Μαίρη Συνατσάκη. Με το που ξεκίνησε στο Πρωινό mou η νεαρή μελαχρινή παρουσιάστρια χθες, η ξανθιά και πιο παλιά στην εκπομπή άρχισε τις σπόντες και τα πειράγματα.
Λίγη ώρα αφότου την καλωσόρισαν στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η Μαίρη προλόγισε το θέμα της, το οποίο προερχόταν από την διεθνή σοουμπιζ. Πριν καλά καλά ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πει, η Σάσα την περίμενε στην γωνία: «Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες... Εμάς το όνειρό μας αυτό ήταν, εμείς αυτό ακριβώς που θα πεις τώρα περιμέναμε να ακούσουμε τόσο καιρό», της είπε με νόημα, αλλά μάλλον το αστείο δεν άρεσε και πολύ στην Μαίρη που απάντησε: «Σάσα πότε θα σε ρίξω στα βαθιά δεν ξέρω…»
Αυτό χθες, Δευτέρα, πρώτη επίσημη της Μαίρης Συνατσάκη. Γιατί το πρωί της Τρίτης το θέμα είχε και συνέχεια. Η οικοδέσποινα του master chef 2 παρουσίασε στο
κινητό της μια νέα εφαρμογή με την ονομασία Fatify,  σύμφωνα με την οποία ο χρήστης μπορεί πάνω σε μια φωτογραφία προσώπου να βάλει μάγουλα, προγούλι και ό,τι άλλο εκείνος επιθυμεί, ούτως ώστε το πρόσωπο να φαίνεται πολύ πιο παχύ και πολύ πιο χοντρό. Εντελώς τυχαία, για την παρουσίαση της εφαρμογής επέλεξε το πρόσωπο της Σάσας Σταμάτη!  
«Βλέπετε τί ωραίο που είναι;» ρώτησε τους υπόλοιπους η Μαίρη γελώντας. Η μόνη που δεν γέλασε βέβαια ήταν η Σάσα. «Εεεε…. Αυτό δεν είναι καθόλου ωραίο. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε με νόημα και εμφανώς εκνευρισμένη μπροστά στην κάμερα.  
Φανταστείτε δηλαδή τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Και φανταστείτε ότι η Συνατσάκη είναι στο πρωινό μόλις ΔΥΟ μέρες…(Star)   

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τζαμπα τη βαλανε τη συνατσακη στο πρωινο μου...χιλιες φορες καλυτερη η σασα..η συνατσακη ειναι για το mad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια. Μόνο η Σάσα Σταμάτη μπορεί να γίνει ή μάλλον να είναι τόσο "κίτρινη" οπότε ναι, μόνο σε τέτοιες εκπομπές θα μπορούσε να είναι. Ευτυχώς η Συνατσάκη μπορεί να παίξει και σε κάτι πολύ πολύ πιο αξιόλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai sto Elatte to kalokairi toy 2010 den itan kati to idiaitero, enw stis ekpompes tou MAD einai asteri... Ekei to 'xei kai me to parapanw, oxi sto Proino mou pantws...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. synatsakh tsan 4ever!!!
    apla ta spaei i kopela!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tin paw me xilia tin Mairi, alla einai ligo adiafori h stili poy paroysiazei... Tha moy peis ayti einai h eidikotita tis, mias kai to MAD asxoleitai arketa me tis kallitexnikes eidiseis tou eksoterikou... Kai sto Elatte parousiaze ti stili Juicy News poy itan akribws ayto to eidos eidisewn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bazw stoixima oti to STAR simera tha milaei gia 3o kyklo kontras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !