Top tv!Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χρηστος Γ
3
Το πρώτο τεύχος της χρονιάς είναι εδώ,να σας φρεσκάρει top γεγονότα της ανατολής του 2012. Επιστρέψαμε με..μεσημεριανή διάθεση & αποκλειστικά gossipάκια.Τι θα βρούμε στο TOP 10?
Κάνε κλικ EΔΩ:Ο Θέμος σφυροκοπά το Νίκο.*Ποια είναι η 'τζαμπατζού' που προδώθηκε on air?*Ο λαός πεινάει,δεν αρκείται στην ταπεινή αυτοκτονία της Ξένιας. *Σαρωτικοί Βασιλιάδες ή μας νύσταξαν τα παγοπέδιλα?*Eλεύθερος &...παραμελημένος ο νέος ταξιτζής του Ant1. *Συμβουλές all-day μακιγιάζ από τον Κ.Κουλούρη.

(+)Διάβασε αποκλειστικά ΕΔΩ:Γιατί η Στάη παραμένει στην ΕΡΤ?Σε ποια ξανθιά πανελίστρια ανακοινώθηκε πως μειώνεται ο χρόνος της στην εκπομπή?
ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΘΕΜΟΣ..
10.Βασιλιάς είμαι 'γώ:Aναφώνησαν στο Mega μετά τη σκούπα του νέου σήριαλ στο DOI. Εύπεπτο σενάριο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ επιλεγμένο καστ (η Ανδρίτσου εξελίσσεται σε ηθοποιό-brand) & κυρίως...εντυπωσιακό promo απ'το κανάλι. Aκόμα και το soundtrack προσέθεσε πόντους στη διαφήμιση. Ok, δεν είδαμε κάτι extraordinaire!Αν το θέαμα και η παραγωγή του show χορού ήταν ελκυστικά,θα βλέπαμε διαφορά 25 μονάδων στην Agb?
9.Δε χωράμε & οι 2 στον Ant1:Αυτό δεν ήταν σφυροκόπημα, ήταν νίκη της...
Mπάρτσα στo σπίτι της Ρεάλ. Ο Μr Oλα θα κάνει τα πάντα για να μη δει την πόρτα του Αμαρουσίου ο Νίκος Χατζηνικολάου & η χθεσινή κάρτα το επιβεβαίωσε πανηγυρικά.Προς ώρας,ο Mr Real δεν έχει βάλει γκολάκι,μιας και η δήλωση πως 'περιμένει το Alter' μόνο γέλιο μας προκαλεί.Αναμένουμε..   
8.Δώσε κάτι και στον ταξιτζή:'Δυνατό καστ,ελληνικό σενάριο,ένα απ'τα τελευταία ακριβά σήριαλ' μας πληροφορεί ο Ant1,εν αναμονή της πρεμιέρας του 'Ελεύθερος & ωραίος'.Σας δίνεται η εντύπωση πως το τμήμα marketing & η διεύθυνση προγράμματος βοηθούν να το πιστέψουμε?
7.Οργισμένη νιώθει η Πηνελόπη Γαβρά λόγω της επικείμενης έλευσης του Φοίβου Καρζή στην ΕΡΤ.Εκεί που η 'γαλάζια' δημοσιογράφος πρόβαρε (μόνιμο) ρούχο για το κεντρικό δελτίο, βλέπει ως φαβορί για πρόεδρο τον άνθρωπο που δημιούργησε με την Ελλη Στάη  το site της!

@ Nηπιακό quiz:Το Star φωτογράφισε πασίγνωστη ξανθιά  ως τζαμπατζού.''Πήγε να αγοράσει τη μάσκαρα γνωστής εταιρείας & όταν πληροφορήθηκε πως δεν βγαίνει πια,αγόρασε ένα σωρό προιόντα,τα οποία ουδέποτε πλήρωσε!''.Ποια κυρία διηγήθηκε την ιστορία αυτή-άθελά της-στη χθεσινή της εκπομπή?Φυσικά, παρέλειψε το τελευταίο κομμάτι...
*** 5 Δαρβινικές απορίες:(1) Ο Κουρής δεν κατέβαλε δώρο Χριστουγέννων.Γιατί αλωνίζει εκτός φυλακής?(2) Δεκάδες απολύσεις ετοιμάζουν στο Star.Που είναι ο Αριστερός Μαλέλης? (3)Το μοναδικό έργο του Πικάσο που υπήρχε στη χώρα μας κλάπηκε.Ούτε μία παραίτηση?(4) Με τη Μπουλέ το 'χα το θεματάκι μου,αλλά για το Φραγκολιά δε 'βγάζει μάτι' πως σπρώχνεται από παντού? (5)Στημένο-από δημοσιογράφους- θεωρεί το ζήτημα 'Μούσχουρη' η Παπαρίζου.Από την ίδια όχι?
4.Aποκλειστικό:Είναι ξανθιά πανελίστρια,καθημερινής πρωινής εκπομπής.Σύντομα,δε θα βρίσκεται στο πάνελ κάθε μέρα,κι ας είναι έμπειρος άνθρωπος των media...
3.Oνειρο ζω & μη με ξυπνάτε τώρα:H γιούχα πήγαινε σύννεφο,αλλά το ζεύγος Μανωλίδου- Γεωργιάδη εκεί...στο red carpet των Θεοφανείων!Πομπή από κάμερες,δηλώσεις & η Ευγενίτσα μες στο γουναρικό ζούσε το American dream!Αν δεν αποθεωθούν οι Καρατζαφερικοί σε τέτοια events,τότε ποιος... 
2.Δώσε αίμα στο λαό:Mε το ιλιγγιώδες 65% έριξε αυλαία το grande hit 'Ζωή της Αλλης'.Δε μας ξένισε μόνο το- νηπιακού επιπέδου-σενάριο,(γι'αυτό μας προπόνησε ο Φώσκολος επί μια 15ετία),αλλά και η προχειρότητα των γυρισμάτων.Οσο για το Twitter?Κατακλύστηκε από 'αιμοβόρα' σχόλια & ατελείωτη απογοήτευση.Ο λαουτζίκος στενάζει & επιθυμεί ανθρωποθυσίες, έστω & εικονικές.Ο Ezel που έχασε μάνα,γυναίκα,παιδί είδατε τι κλάμα προκάλεσε...?
1.Σοκάρουν τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν για τις απολύσεις των media.Πάνω από 4000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους,μία μικρή πόλη,αν αναλογιστείτε πόσα στόματα στηρίζονταν από αυτούς τους μισθούς.ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:Oι 'οραματισμοί' για μισθό 400 ευρώ,χωρίς δώρα & ασφάλεια είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΛΟΘΙ της κρίσης. 

                           Σας αποχαιρετούμε με ένα παλιό,αλλά τόσο επίκαιρο video...
H ΣΤΗΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ 7/02 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. 'ΜΑΖΕΨΤΕ' ΤΑ TOP ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ & ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Darwintvnea@gmail.com. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O Themos kai o Xatzinikos exoun o kathenas ti dikia tou efimerida... Pote den diafimizontan to Proto Thema perissotero apo tin Real, mias kai kamia apo tis duo efimerides den anikei ston omilo ANT1... Den katalabainw to logo poy "den tous sikonei kai tous 2 sto idio kanali"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ελευθερος και ωραιος στη κυπρο παιζεται τωρα,και σκιζει..ευχομαι να γινει ετσι και εδω..διοτι το αξιζει..δηλαδη δε μπορω να καταλαβω τι παραπανω εχει η κλινικη περιπτωση του μπεζου,που ειναι τιγκα στη μαπα.κατα`αρχας δεν εχει υποθεση..ακομη κι ο μπεζος αναρωτιεμαι πως δεχτηκε να το κανει...αλλα θα μου πειτε για τα λεφτα,ολα γινονται...τεσπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο άδικο είναι αλήθεια την ίδια ώρα που οι παντός είδους stars "κάνουν κουμάντο" στα κανάλια, να απολύονται δεκάδες άνθρωποι με αφορμή την κρίση και την μείωση εσόδων... Όσο για το "Ελεύθερος κι ωραίος", αν όντως πρόκειται για καλή σειρά, θα πρέπει να στηριχθεί.Δεν κάνουν καμία τράμπα στον προγραμματισμό με το Fab5 που δεν τραβάει; Απ' ότι φαίνεται η ζώνη των 9 παραμένει πολύ ζόρικη. Πόσο καλά νούμερα να κάνει απέναντι στους Βασιλιάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !