Η Νάντια μας αποκαλύπτει όλα τα fitness μυστικά της!

0
Βάζει κάθε εβδομάδα τους παίκτες του Black Out να αντιμετωπίσουν τους πιο ενδόμυχους φόβους τους. Ένας γυναικείος φόβος όμως -όλων των γυναικών- είναι εκείνος της ζυγαριάς. Τι θα δείξει; Πόσα κιλά θα πει; Πώς αντιμετωπίζει η Νάντια Μπουλέ τη μάχη με τη ζυγαριά; Πώς αντέδρασε όταν πήρε 3 κιλά μέσα στις γιορτές;

Ποια είναι η σχέση σου με τη διατροφή και τη δίαιτα;
Δεν είμαι από τους ανθρώπους και από τις γυναίκες που ακολουθούν αυστηρή διατροφή, ούτε μετράω ποσότητες. Το σημαντικό, και αυτό που έχει βοηθήσει εμένα τουλάχιστον, είναι ότι έχω μάθει από πολύ μικρή να τρώω σωστά. Δηλαδή να μου αρέσουν οι υγιεινές τροφές.

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι σαλάτες, τα ψάρια, τα φρούτα, οπότε αυτά εκ των πραγμάτων διαμορφώνουν ένα καλό διαιτολόγιο. Βέβαια, υπάρχουν περίοδοι που κι εγώ ξεφεύγω και όταν ξεφεύγω κόβω τη ζάχαρη. Αυτό είναι το πρώτο που κάνω.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να αγαπήσεις τη λεγόμενη υγιεινή διατροφή;
Είναι θέμα παιδείας καθαρά. Όταν ήμουν μικρή δεν ήθελα τίποτα από όλα αυτά. Αλλά οι γονείς μου ευτυχώς, επέμεναν σε αυτά και κατέληξα να τρώω τα πάντα. Μου αρέσουν πολύ τα όσπρια, τα λαδερά, τα φαγητά δηλαδή που μπορείς να έχεις στο διαιτολόγιό σου πολύ συχνά και είναι υγιεινά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το κάνω καταναγκαστικά. Μου αρέσει!

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που ξεφεύγεις με το φαγητό;
Στις γιορτές ξεφεύγω. Παίρνω κιλά, όπως και σε αυτές τις γιορτές πήρα. Πήρα 3 κιλά με πάρα πολλά γλυκά, με γυρίσματα που ήταν πολλές ώρες και τρώγαμε ακατάπαυστα... Οι διατροφικές ατασθαλείες που κάνουμε όλοι αυτήν την εποχή, σε κάνουν να παίρνεις τα κιλά. Ξεκίνησα λίγο πριν τις γιορτές με τα γυρίσματα, αλλά πήρα 3 κιλά. Τα οποία τα χάνω τώρα.

Ποια είναι τα μυστικά σου για να απαλλαγείς από αυτά τα 2-3 extra κιλά;
Κάνω τα εξής:
- Κόβω τη ζάχαρη και σταματάω τα γλυκά. Όχι στον καφέ! Εκεί θα βάλω δύο κουταλιές μαύρη ζάχαρη. Αλλά, ενώ θα έτρωγα εκτός από τη ζάχαρη στον καφέ και γλυκά, τα περιορίζω.
- Τρώω το αργότερο στις 8-9 το βράδυ, βραδινό.
- Κάνω pilates και φλαμένγκο όποτε μπορώ. Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός. Δεν είναι γυμναστική γυμναστηρίου που τη βαριέμαι. Είναι πολύ δημιουργική ενασχόληση.
- Το πρωί πάντα ξεκινάω την ημέρα μου με δημητριακά ολικής άλεσης Fitness.
- Και μέσα στην ημέρα έχω μαζί μου, στην τσάντα μου, για τις ώρες που πεινάω και δεν έχω κάτι καλό να φάω, μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης Fitness.

Μου είπες πως κάνεις γυμναστική. Πόσο συχνά ασκείσαι;
2-3 φορές την εβδομάδα κάνω Pilates. Είναι εξαιρετική γυμναστική. Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι και επειδή δεν είμαι του γυμναστηρίου έψαχνα να βρω εναλλακτικούς τρόπους. Οπότε στο ψάξιμο αυτό, πέρα από το Φλαμένγκο που είναι χορός και είναι εξαιρετική γυμναστική, μια γνωστή μου έγινε καθηγήτρια Pilates και μου πρότεινε να το δοκιμάσω. Έκανα λοιπόν ένα μάθημα και κόλλησα! Γενικότερα, μου αρέσουν τα εξειδικευμένα. Στη σχολή Φλαμένγκο δεν είναι μέρος που διδάσκονται πολλοί χοροί, είναι μόνο για Φλαμένγκο. Το studio που πάω είναι μόνο για Pilates.

Με το Φλαμένγκο πόσο συχνά ασχολείσαι;
Φλαμένγκο είχα ξεκινήσει αυτήν τη χρονιά, αλλά σταμάτησα με τα γυρίσματα. Επειδή είναι όμως δύσκολο να μάθεις τα βήματα και πρέπει να ακολουθείς τα μαθήματα, δεν έχω ξαναπάει γιατί έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να τους προλάβω. Αλλά μόλις μπορέσω θα ξαναπάω.

Θα έλεγες πως σου αρέσει πιο πολύ το skinny ή το σώμα με καμπύλες;
Εμένα μου αρέσει να βλέπω γυναίκες που το σώμα τους φαίνεται και δείχνει υγιές. Γιατί υπάρχουν διαφορετικοί τύποι σώματος. Και σε κάθε γυναίκα μου αρέσει αυτό που είναι πάνω της το σωστό και το φυσικό της. Υπάρχουν γυναίκες που οι καμπύλες τους πάνε πάρα πολύ. Και βλέπεις πως όταν αδυνατίζουν, χάνουν και τη γοητεία τους. Νομίζω πρέπει κάθε μία να ακολουθεί τους κανόνες και τις καμπύλες του σώματός της. Κι από την άλλη υπάρχουν κοπέλες που η "φτιαξιά" τους είναι έτσι που το σώμα τους είναι πολύ αδύνατο. Και τρώνε δεν είναι θέμα δίαιτας! Είναι και θέμα κατασκευής.

Πηγή: Tlife

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !