Ανατροπή στη μεταγραφή του Χατζηνικολάου!

11
 Τι και αν ακούγαμε και διαβάζαμε πολλά! Τι και αν οι συζητήσεις του με τον Αντ1 είχαν προχωρήσει, τι και αν το μαρκάρισμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ήταν έντονο...Τελικά ήρθε η μεγάλη ανατροπή! Και δε μιλάμε για φήμη, αλλά για είδηση, την οποία ανακοινωσε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου. 
Τι θα κάνει ο επιτυχημένος παρουσιαστής; 
Τι δήλωσε σήμερα μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Real Fm»;
 "Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να
τους περιμένω. Αφού σας στενοχωρεί  (σ.σ. αναφερόμενος στους εργαζομένους του ALTER) το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι. Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να ας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter. Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζίείμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές".
πηγή δηλώσεων:star.gr 

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βασικα ο Θέμος δεν κανει μονο σάτιρα σχετικα με την εισοδο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 (ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Diladi thelei na mas pei oti xari sti satira tou Themou pire aytin tin apofasi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε δεν φημιζονταν για το χιουμορ του ο Χατζηνικολαου..Προφανως ζηταει παρα πολλα απο ΑΝΤ1 και η οικογενεια Κυριακου δεν θελει να τα δωσει στον τομεα ενημερωση αφου προηγειται η ψυχαγωγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala mexri extes pou elegan oti paei ant1 ton kanate theo,tora pou den paei ton thabete?gia ta sxolia anaferomai.eleos diladi kolima me ton ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kaneis lathos 3.09
    o xatzinikolaou apofasise na meinei sto alter,den eipe o ant1 oti den ton pernoun gt zitaei polla.mi gyrizeis ta pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανως ζηταει παρα πολλα απο ΑΝΤ1 και η οικογενεια Κυριακου δεν θελει να τα δωσει στον τομεα ενημερωση αφου προηγειται η ψυχαγωγια...

    kalo!gelasa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ki omws isxuei oti to thema einai oikonomiko kai mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως, μια χαρά είναι τα δελτία ειδήσεων του Αντ1. Τώρα για τις τηλεθεάσεις, δεν μ' ενδιαφέρουν ως τηλεθεατή. Δεν νομίζω ότι πηγαίνουν κι άσχημα πάντως. Περισσότερο θέμα πρεστίζ κι επιρροής είναι το θέμα Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κυριακου εχει απο καιρου παψει να ανεχεται βεντετισμους τηλεσταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φυσικά και δεν κάνει μόνο σάτιρα ο Θέμος, το ξέρουμε καλά. τώρα γιατί υποκύπτει ο Χατζηνικολάου είναι άλλο θέμα... κρίμα. κακά τα ψέμματα πάντως, πολλά συμφέροντα δεν θέλουν τον Χατζηνικολάου σε ισχυρή θέση και θα κάνουν το παν για να το καταφέρουν. η αιώνια διαφθαρμένη 'δημοκρατία' μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μας τα λέει καλά ο Νικολάκης... μάλλον του έταξε μεγάλη μερίδα του Λέωντος ο Κουρής από το Kontra και Extra και κάνει τουμπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !