Τα σχόλια των Σκορδολιαγκαίων για το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδουυ

Χρηστος Γ
1
Ο Αδωνις Γεωργιάδης & η Ευγενία Μανωλίδου γιόρτασαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά και, περπατώντας ανάμεσα στον κόσμο, μίλησαν στην κάμερα του Star που τους συνάντησε. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας από την ομάδα της εκπομπής 'Πρωινό mou'.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο 42χρονος παρουσιαστής είπε: «Αυτό το πράγμα, δεν έχει ξαναγίνει. Δηλαδή, το να περπατάει πολιτικός με τη γυναίκα του και να τους ακολουθούν οι κάμερες εν μέσω πομπής, είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα». «Τι αποδοκιμάζεις, δηλαδή, αυτή τη στιγμή;» τον ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Δεν αποδοκιμάζω τίποτα. Το αναφέρω σαν
πρωτόγνωρο γεγονός» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και με τον συνεργάτη του να αναφέρει ότι ο ρεπόρτερ ήταν αυτός που ακολουθούσε το ζευγάρι για μια δήλωση, πρόσθεσε: «Είναι η ζωή σου τέτοια που έχεις αναγκάσει τον Γκούμα (σ.σ. δημοσιογράφος του Star) να πάει με την κάμερα δίπλα σου».
 Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Καλώς ή κακώς, εγώ πιστεύω ότι τα όρια τα βάζουμε κι εμείς. Όχι με τα λόγια όμως, να πεις δηλαδή “όχι”. Είναι ας πούμε κάποιοι άνθρωποι -όπως ένας καλλιτέχνης- που είναι τέτοιο το στήσιμό τους στο χώρο και στο περιβάλλον που δεν σου επιτρέπουν (να τους πλησιάσεις). Ακόμα και κάποιες γυναίκες. Αποτρέπουν με τη φυσική τους παρουσία ένα φλερτ χυδαίο. Άλλες γυναίκες πάλι, το επιτρέπουν. Νομίζω ότι είναι η ενέργεια και το πώς είμαστε στον χώρο».
Ακόμα, η 31χρονη παρουσιάστρια δεν δίστασε να σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές της Ευγενίας Μανωλίδου (φορούσε ένα λευκό παλτό με γούνα στο γιακά, και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα απλό σινιόν): «Όλο το ντύσιμο μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ ωραία ντυμένη, δεν είναι; Μου θυμίζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη!» ανέφερε -άποψη που έκανε τη Σάσα Σταμάτη να διαφωνήσει μαζί της, λέγοντας πως εκείνη το θεωρεί «λαϊκό».(Yupi)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαρακτήρησε λαϊκό το ντύσιμο η Σάσα Σταμάτη; Η χαρά της αρχιλαϊκατούρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !