Θα πληρώσουν το...αμάρτημα του Λάτσιου?

Χρηστος Γ
3
Αντεπίθεση ετοιμάζει ο Αnt1 για το β' μισό της σεζόν,μετά την μέτρια πορεία της prime & τη φετινή χρονιά.Φυσικά,το κανάλι δεν αποκλίνει απ'τη γραμμή της fast food ψυχαγωγίας,η οποία μπορεί να μη χάρισε κέρδη, δε φόρτωσε όμως χρέη...Εκτός από ένα,βασικό:Τη 'συνείδηση' του τηλεκοντρόλ, θύμα της οποίας πέφτει ήδη μια καλογυρισμένη σειρά όπως ο 'Ελεύθερος & Ωραίος'.Ενα κοινό 'εκπαιδευμένο' να ακούει καλιαρντά,ξεφωνητά να χασκογελά με τούμπες & glitter από τις 21.00-23.00 θα στρέψει το ενδιαφέρον του MAZIKA σε μια σειρά? Βλέποντας το Black Out της Δευτέρας, αναρωτήθηκα πραγματικά,αν και η ίδια η παρουσιάστρια (που έχει ακούσει τα εξ'αμάξης για τις φιλοδοξίες της) χαραμίζει την
ομορφιά & τη μόρφωσή της σε ένα project-προσωποποίηση της φτήνιας,ίσα-ίσα για χάρη τηλεοπτικής επιβίωσης.Τα ουρλιαχτά,οι επιτηδευμένες καλιαρντοσύνες & οι 'δήθεν' αστείες δοκιμασίες ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής της κιτς αισθητικής.Βλέποντας το Laugh Attack, είδα το contrast μέσα από την ίδια συχνότητα.Αναπόλησα τις εποχές που το κανάλι προσέφερε χαλαρή μεν,ουδόλως βίαιη & αντιαισθητική εκτόνωση δε.
Μέσα σε ένα 1,5 μήνα ο Λάτσιος πήρε την απόφαση να ρίξει-άρον άρον- στον αέρα 3 σήριαλ! Γρηγορότερη  ομολογία αποτυχίας της μονόπλευρης φιλοσοφίας που επιχείρησε να πλασάρει δε θα μπορούσαμε να δούμε.Ξαφνικά βρέθηκαν χρήματα...ίσως απ'τα κέρδη του FAB5 & του Wipe Out (...).Eλπίζουμε οι 3 σειρές να αποτελέσουν εφαλτήριο για περισσότερο σεβασμό στο κοινό τη νέα σεζόν & να μην πληρώσουν τη 'νύφη' των προγραμμάτων που πλάσαρε ο διευθυντής του Ant1. (και πιστεύουμε πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει δει...)
Darwintvnea@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Darwin συμφωνώ απόλυτα και μπράβο τόσο για τα θέματα που ανεβάζεις όσο και τα κείμενα σου. Νομίζω ότι είμαι fan :) Καλή συνέχεια (Λοξίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα μια διόρθωση δεν βγηκαν αποφαση μεσα σε 1,5μηνα να βγουν οι σειρες. Απο την αρχη ξεραμε οτι θα βγουν, απλα μερικα εντυπα/site μας έκαναν να πιστευουμε για το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανάρτηση δεν αναφέρεται στην περίοδο που πάρθηκε η απόφαση να γυριστούν,αλλά ΠΟΤΕ θα βγουν στον αέρα.Οι ίδιοι οι συντελεστές των 2 φρέσκων σειρών στις συνενετεύξεις τους μίλησαν πως μπήκαν εσπευσμένα σε γυρίσματα.Αυτό δε θα γινόταν αν δεν υπήρχε η σχεδιασμένη κίνηση να μη βγει κάποια σειρά στο Α μισό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !