Γερμανού - Παπαβασιλείου στηρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου!

0
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν το Σάββατο η Κατερίνα Καινούργιου. Η 26χρονη παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κριτικές αλλά και για τις επιθέσεις, που έχει κατά καιρούς δεχθεί, από ανθρώπους των media. «Είσαι πολύ καλό παιδί και αυτό πολύς κόσμος μπορεί να μην το ξέρει και να σε έχει παρεξηγήσει» είπε, κατά τα πρώτα λεπτά της συζήτησης, η Ναταλία Γερμανού, με την Έλενα Παπαβασιλείου, που τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ στενή παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου, να προσθέτει: «Δεν φαντάζεστε όμως πόσο! Εγώ ένα έχω να πω για την Κατερίνα: Θυμάμαι, πέρυσι, ήμουν σε μια φάση που δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν είχα όρεξη για τίποτα –μαύρη μαυρίλα. Και με έπαιρνε τηλέφωνο η Κατερίνα, όπου
κι αν ήταν, και μου έλεγε “θα βγεις έξω!”. “Όχι, δεν θέλω” της έλεγα κι εκείνη επέμενε “Όχι, θα έρθεις μαζί. Έλα για μια ώρα και, αν βαρεθείς, φύγε. Αλλά θα έρθεις”. Και μου έκανε πολύ καλό όλο αυτό».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη, αλλά και για την εμμονή κάποιων με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει: «Ίσως κάποια στιγμή να στεναχωρήθηκα με ορισμένα πράγματα, ίσως να είπα “Εντάξει, το έχουν παρακάνει. Είναι αδικία”. Αλλά μέσα σε όλα αυτά, έχω ανθρώπους -κι εσύ, Ναταλία, είσαι μέσα σε αυτούς- που με έχουν στηρίξει πολύ. Μέσα στις κακίες που έχω ακούσει, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι πολύ σημαντικοί που με έχουν στηρίξει» είπε, ενώ, από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε: «Εγώ πιστεύω ότι, για να σε υπερασπιστεί κάποιος, πρέπει απλά να σε ξέρει λίγο. Πρέπει απλά να ξέρει ότι είσαι ένα εντελώς καλοπροαίρετο και άκακο παιδί, με πολύ καλή ψυχή. Πραγματικά το πιστεύω αυτό. Αν είχα την παραμικρή υπόνοια ότι είσαι πονηρή, κακόβουλη, κακοπροαίρετη, πίστεψέ με -και το ξέρουν όλοι οι παρευρισκόμενοι αυτό- δεν θα έμπαινα στον κόπο να σε υπερασπιστώ ποτέ».

Πηγή: Yupi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !