Η Νίκη Παλληκαράκη απαντά στις αντιδράσεις..

Χρηστος Γ
2
Η 33χρονη οικοδέσποινα της «Πρωινής Μελέτης» συνομιλώντας με την πρωταγωνίστρια της σειράς 'η Ζωή της Αλλης' Νίκη Παλληκαράκη ανέφερε πως υπήρξαν  αντιδράσεις από τους τηλεθεατές για το τελευταίο επεισόδιο και πολλούς δεν τους ικανοποίησε, παρά την υψηλή του τηλεθέαση (άγγιξε το 67%): «Καταρχάς, ο άνθρωπος που συμμετέχει σε μια σειρά είναι τελείως αποστασιοποιημένος από την κριτική. Τα συναισθήματα που γέννησε σε εμάς το τελευταίο επεισόδιο ήταν διαφορετικά. Τώρα από κει και πέρα ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να του αρέσει ή να μην του αρέσει» ήταν η απάντηση της γνωστής ηθοποιού. Όταν οι συνεργάτες της εκπομπής της είπαν πως πολλοί είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτή τη σειρά, εκείνη δήλωσε:
«Αλήθεια είναι κι αυτό, αλλά από την άλλη σε ένα έργο ο καθένας δίνει ένα τέλος που νομίζει» προσθέτοντας πως η ίδια δεν θα μπορούσε να δει το επεισόδιο ως απλή τηλεθεάτρια από τη στιγμή που συμμετέχει σε αυτό.
Συνεχίζοντας, η Νίκη Παλληκαράκη είπε: «Ένα σήριαλ το οποίο βλέπει το 67% νομίζω ότι αφορά τον αριθμό των τριών εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο καθένας έχει τη δική του προβολή, τη δική του ιδέα και άποψη. Εγώ δέχομαι την άποψη ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσει πάρα πολύ και σε άλλον να μην αρέσει και καθόλου. Δηλαδή, και η κυρία Λυκιαρδοπούλου και ο κύριος Πρέκας που τους άκουσα να τοποθετούνται, δεν μπορώ να πω αν συμφωνώ ή όχι, γιατί είναι δουλειά που θεωρώ ότι είναι και δική μας, των ηθοποιών. Αλλά από κει και πέρα αυτό είναι το τέλος» και κατέληξε λέγοντας: «Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση από την άλλη; Ότι ήταν απλά μια σειρά. Δεν ήταν και τρομερό το πώς τελείωσε ή δεν τελείωσε».(Yupi)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 33??Αποκλείεται!!Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος??η γυναίκα μοιάζει για 40αρα + !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 33 ennooun tin Meleti me to karoti malli :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !