ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ!

0
ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ επιτέλους οι «υπεράνω υποψίας» (αυτή η έκφραση μας έχει φάει τα σωθικά τις τελευταίες δεκαετίες) . Στον αγύριστο και οι «εντιμότατοι αδιάφθοροι» οι οποίοι μπουρδουκλωνόντουσαν με επιχειρηματίες νύχτας , υψηλόβαθμους κρατικούς λειτουργούς, διευθυντικό στέλεχος κρατικού καναλιού και καμιά πενηνταριά ακόμη , Έλληνες πολίτες «υπεράνω υποψίας» με λογαριασμούς στην Ελβετία 40 εκατομμυρίων Ευρώ και κάτι ψιλά ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αγαπημένοι φίλοι , αναγνώστες και αναγνώστριες , το οποίο και μανουβράρει το ευλογημένο γούπατο που λέγεται Ελλάδα.
Όταν επίορκοι κρατικοί λειτουργοί γίνονται παρεάκι με τον υπόκοσμο τότε καταλύεται το ΚΡΑΤΟΣ
 και ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Στο παρακράτος υπάρχει σαφέστατη δομή , ιεραρχία , κανόνες . Το παρακράτος είναι η μοναδικός θεσμός που λειτουργεί με συνέπεια τα τελευταία 30 χρόνια στην χώρα , υιοθετώντας , ως τρόπο ανάπτυξης , την κατάργηση της γραφειοκρατίας .
Συνοπτικές διαδικασίες , χωρίς πρωτόκολλα , χωρίς υπεύθυνες δηλώσεις του νόμου 105 , χωρίς πιστοποιητικά ιατρικής περίθαλψης , χωρίς αναμονή σε ουρές για φορολογικές ενημερότητες , χωρίς παραστατικά , χωρίς μπλοκάκια , παρακρατήσεις , αποδόσεις , χωρίς ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος που λιώνει επιχειρώντας να επιβιώσει , κάτω από την μεταλλική αρβύλα του παρακράτους που διοικεί , παρελαύνει , υποστηρίζεται , διαθέτει λιμουζίνες , λανσάρεται στα πρώτα τραπέζια και που ΕΝΩΜΕΝΟ – ΔΥΝΑΤΟ , μας κάνει να αισθανόμαστε αποτυχημένοι , ξοφλημένοι και ανίκανοι .
«ΞΑΝΑΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» στην συμπρωτεύουσα και στην χώρα γενικότερα , μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης.

Τόσες φορές που έχει «πέσει από τα σύννεφα» η κοινή γνώμη και καρτούν να ήτανε θα της κάναμε τα τρίχρονα.
Το πλιάτσικο στην χώρα είναι κάτι περισσότερο από σαφές , ότι χρειάστηκε σύμπραξη θεσμικών – σοβαρών απατεώνων – επίορκων κρατικών λειτουργών και εμπόρων με την χυδαία έννοια του όρου .
Η αγανάκτηση , έδωσε την θέση της πια στο ότι «εδώ είμαστε , δεν πάτε να μας κάνετε ό,τι θέλετε ...Φυλακή να πάμε , δύσκολο , γιατί κατά πως έμαθα από κάτι κολλητούς του ενημερωτικού , πρέπει να αδειάσουν τις φυλακές από εκείνους που χρωστάνε γιατί δεν έχουν να τους ταΐζουν , όσο για τα νέα μέτρα που θα προστεθούν στα παλιά , αν έχουν τσίπα , ως δημεύσουν κάποιες περιουσίες , ας βάλουνε στα ταμεία μερικά δις ΕΥΡΩ που κάνουν σολάριουμ σε ελβετικές τράπεζες , και ας μην απειλούν ότι θα κόψουν το ρεύμα σε ανθρωπάκους που το μοναδικό τους έγκλημα ήταν ότι δούλεψαν χωρίς να κλέψουν .

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

ΕΜΑΘΑ ότι το τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΙ , το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις από πολίτες , οι οποίοι νομίζοντας ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ έβγαινε το προηγούμενο Σ.Κ τηλεφωνούσαν από το χάραμα για καταγγελίες.
Ήδη ο πρώτος τόμος καταγγελιών έχει τυπωθεί και Ήδη Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ έδωσε 10 ΑΡΝΙΑ για να τα δώσει ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή της πρεμιέρας του , που έρχεται αυτό το ΣΚ
Το ένστικτό μου λέει ότι θα «γράψει» μεγάλα νούμερα το ξεκίνημα του Γιώργου και το κανάλι σε τηλεθεάσεις θα βγει κερδισμένο από την συνεργασία
Τα λέμε .....και να χαιρόμαστε όλοι μας «τους υπεράνω υποψίας»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !