Τηλε-καρφώματα #18 (25/01/12)

Artsitas Konstantinos
3

Ξεκίνησε πάλι ο καιρός να χαλά και να μου καταστρέφει την διάθεση. Βασικά δεν μου την καταστρέφει ακριβώς αλλά την χαρακτηρίζει. Κεραυνοί και βροντές μέσα μου όμως πάντα μετά από μια δυνατή μπόρα έρχεται το Ουράνιο Τόξο να διορθώσει την μαυρίλα! Έτσι και εδώ πάντα βρίσκω καταφύγιο από τα καθημερινά μου προβλήματα και "καρφώνω" ότι μου τη σπάει και δεν μπορώ να βλέπω στη αγαπημένη μας τηλεόραση.

Επιτέλους είχαμε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να πω καλό λόγο γιατί μου άρεσε είναι η αλήθεια. "Είναι στιγμές" το νέο καθημερινό σήριαλ του ANT1 με ηθοποιούς πρώτης γραμμής να πρωταγωνιστούν και να αγωνίζονται απέναντι στα "Κλεμμένα Όνειρα". Να σημειωθεί πως αν και ήταν πρεμιέρα για το " Είναι Στιγμές" το σήριαλ ήρθε δεύτερο στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA. Ελληνικό σενάριο και όμορφη παραγωγή ενώ η πλοκή μας υπόσχεται πολλά. Δεν θα κρατηθώ όμως να πω για την λάθος επιλογή του soundtrack, αφού δεν βρίσκω το λόγο να διαλέξεις ένα λαΐκό τραγούδι του Ρέμου που έχει παίξει τόσο πολύ σε κάτι φρέσκο που θες να παρουσιάσεις.

Ξεκίνησε και ο Γιώργος Αυτιάς στο Σκαι... Δεν έχω να πω κάτι άλλο! Ήταν απλά ένα...
προειδοποιητικό μήνυμα σε όλους εσάς εκεί έξω.


Έριξε αυλαία το "Dancing on Ice" επιτέλους! Η αλήθεια είναι πως ο τελικός είχε ένα ενδιαφέρον αν και απ'όλα μου έμεινε η σέξυ εμφάνιση της Shaya στο πάγο. Άξιζε να κερδίσει η Ιωάννα Πηλιχού απλά γιατί μου άρεσε το Ευτυχισμένοι Μαζί. Όταν η Πηνελόπη έπαιζε στο "Bing Bang" είχα αγγλικά παράλληλα και δεν το έβλεπα. Άντε και του χρόνου με πραγματικούς σταρ και όχι εκπτώσεις στα ονόματα!

Κρατηθείτε η Εθνική Μπουμπούκα επιστρέφει! Το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" ξεκινάει πάλι και φυσικά η Ευγενία Μανωλίδου - Γυναίκα Υπουργού θα ντύνει την κριτική επιτροπή με τα γλυκά της σχόλια. Ε, οι εποχές είναι δύσκολες οπότε ένας έξτρα μισθός στο σπίτι δεν είναι κακό αφού δεν βρίσκω τον λόγο να ξανακάνει κάτι τέτοιο!





ΣΤΟΠ επιτέλους! Ας σταματήσει το STAR να βγάζει την Πετρούλα Κωστίδου στο δελτίο ειδήσεων. Εκτός από την φωνή της που μου δημιουργεί ημικρανίες το μπροστά φορτίο που κινείται τόσο επιθετικά μου φέρνει ίλιγγο και όλα αυτά μαζί τάση για εμετό. Τουλάχιστον βάλτε την γυμνή μετά τις 12 να δείξει και η κοπέλα το πραγματικό της ταλέντο.


Πώς περνάνε οι μέρες δεν έχω λόγια να το περιγράψω.. Έχω όμως αναμνήσεις μέσα μου και θυμάμαι κάθε λεπτό που περνά! Σας συμβουλεύω να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αρμόζει χωρίς ενδοιασμούς. Ότι κάνουμε κάποια στιγμή γυρίζει πίσω. Αυτοί είναι οι κανόνες του σύμπαντος. Να μου προσέχετε...

Αρτσίτας Κων/νος

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !