Αλληλοκαρφώματα Μελέτη-Φερεντίνου

Χρηστος Γ
2
Κι άλλο μέτωπο άνοιξε η Ελεωνόρα...
Κι εκεί που το πρωινό μας κυλούσε ήσυχα, ήρθε η Ελεονώρα να μας το ταράξει. Προλογίζοντας ένα βίντεο για τη χθεσινή εκπομπή του "Πρωινό ΑΝΤ1", είπε: "Μαγείρεψε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ουσιαστικά ψιλοδοκίμαζε, τσιμπολογούσε, ψιλοπείραζε, ψιλοέκανε, όπως κάνει ο Λιάγκας που μπαίνει μέσα". Αμέσως μετά, στο βίντεο που ακολούθησε ο τίτλος έγραφε: "Ο Χρήστος Φερεντίνος έγινε ...Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής".
Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Χρήστο Φερεντίνο. Στο ξεκίνημα της εκπομπής, όταν τον φώναξε η Λίτσα Πατέρα να την βοηθήσει σε μια κλήρωση, ο παρουσιαστής άρπαξε την ευκαιρία για να απαντήσει στην Ελεονώρα: "Ελπίζω να
μη λένε ότι αντιγράφω κανέναν, επειδή μπήκα μέσα σε σένα. Γιατί, άκουγα σήμερα στην Μελέτη ότι αντιγράφω λέει, επειδή μπήκα στην Αργυρώ την Μπαρμπαρίγου. Αντιγράφω άλλους λέει... το έχουμε copyright αυτό".

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτοι εκει στο σταρ εχασαν το μετρο,τους εχει χτυπησει κατακεφαλα η agb, δημιουργουν θεμματα απο το που θενα,χτες απαντησε σε βιντεακι του Θεμου στον Περρη.Με στην ιντριγκα ειναι ολη η εκπομπη της,ο κοσμος τους βαρεθηκε.
    Οσο για τον Φερεντινο,τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος να μην τρωει τπτ???,λες και δεν τρωει αλλος μονο ο Λιαγκας.Κανουν λες και το πρωινομου ειναι μερος του Σταρ.Γιατι δεν λεν οτι η Σκορδου κανει σαν την Ελενη στην κουζινα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προετοιμάζεται για το μεσημέρι χαχαχα έχουν χάσει τη μπάλα, καλά έκανε ο Θέμος και τους ξεφτίλισε με το γάμο Μακρυπούλια Χατζηγιάννη,έδωσαν ημερομηνία και τελικά παντρεύονταν συγγενής του Χατζηγιάννη!! χαχαχα είδαν το όνομα Χατζηγιάννης και δεν μπήκαν στο κόπο να δουν ποίος Χατζηγιάννης παντρεύεται!!! και μετά προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την ρεπορτάζ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !