Τι λέει η Χριστίνα Πολίτη για τον Φερεντίνο?

Χρηστος Γ
0
Η γνωστή κοσμικογράφος ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού.«Ξέρεις πόσες φορές έλεγα “ τι είναι αυτό το πράγμα που κάνω, τι κάνω τώρα;”» παραδέχτηκε η Χριστίνα Πολίτη για τη δουλειά ενός δημοσιογράφου που ασχολείται με lifestyle θέματα, ενώ τόνισε: «Εγώ είμαι υποκειμενικά αντικειμενική. Εγώ τον άνθρωπο που αγαπώ, όταν το αξίζει, θα του πω ότι αξίζει. Πιστεύω έχω ένα κριτήριο για τους ανθρώπους. Δεν θα θάψω ποτέ ανθρώπους».

Πώς της φάνηκε, όμως, η απόφαση της Αννας Βίσση που είναι προσωπική της φίλη, να γυρίσει ένα ριάλιτι με τη ζωή της; «Είναι δική της επιλογή. Εμένα γενικά δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ήταν ωραία φτιαγμένο αλλά δεν είναι και το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει η Άννα στη ζωή της».
Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» στην οποία συμμετέχει φέτος:
«Είναι πολύ αστείος ο συνδυασμός. Δεν ξέρω αν βγαίνει και προς τα έξω. Επειδή δεν πήγαμε να κάνουμε κάτι έτοιμο, βάλαμε κάποιους ανθρώπους οριοθετημένους μαζί. Νομίζω το έχουμε βρει τώρα […] Αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα, γιατί είμαι πάντα παρατηρητής. Δεν αισθάνομαι τηλεοπτικό πρόσωπο. Δεν θέλω να μιλάω για να μιλάω» ενώ για τον Χρήστο Φερεντίνο ανέφερε: «Ο Χρήστος επειδή πλάθεται λίγο, ενώ έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα, έχει αρχίσει να ηγείται λίγο του σχήματος»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !