Ζω για να κάνω τον κόσμο να γελάει

Χρηστος Γ
0
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης γύρισε...στο σπίτι & μιλά για τα πάντα!
 «Αν δεν ήταν η  διαφήμιση, θα ήταν κάτι άλλο», λέει γεμάτος  αυτοπεποίθηση και σιγουριά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απαντώντας σε όλους όσους μπορεί να πιστεύουν πως είναι κι εκείνος μια ακόμη «φούσκα» που σιγά σιγά θα ξεφουσκώσει.Άλλωστε για τον ίδιο η υποκριτική είναι μονόδρομος. Ζει για να κάνει τον κόσμο να γελάει και δεν απαρνιέται λεπτό το «ατού» του, που δεν είναι άλλο από την κωμωδία. Αν και, όπως φροντίζει να μας ενημερώσει, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός παίζοντας δραματικό ρόλο. 
Είσαι από αυτούς που  κάνουν καλή διατροφή για να αρέσουν;  
Την εικόνα μου  πάντα την πρόσεχα. Σε λογικά πάντα πλαίσια. Δεν θα έκανα ποτέ κάποια extra θυσία για να αρέσω. Δε με απασχολεί και τόσο. Ψέματα, με απασχολεί (γέλια). Όχι, όμως, σε βαθμό που να τρελαίνομαι. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να με προσέχω πιο πολύ, να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι περισσότερο.
Σου αρέσει αυτό που βλέπεις  στον καθρέφτη σου;
Εμένα, ναι, μου  αρέσω (γέλια)! Υπάρχουν μέρες που  μου αρέσω περισσότερο και  μέρες που μου αρέσω λιγότερο. Γενικά, τα έχω βρει χρόνια τώρα με τον  εαυτό μου.
Πόσο  εύκολο είναι να κάνεις τον κόσμο να γελάει;  
Είναι τόσο εύκολο, όσο και τόσο δύσκολο. Ως ηθοποιός πρέπει να το ‘χεις. Μόνο τότε μπορείς να το καταφέρεις. Διαφορετικά, μόνο με πολλή δουλειά και προσπάθεια μπορείς να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο. Το γέλιο του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον ηθοποιό και ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη κατάρα, γιατί όταν ο κόσμος δε γελάει τότε ο ηθοποιός και -δη ο κωμικός- νομίζει πως κάτι δεν έχει κάνει καλά.(Απόσπασμα της συνέντευξης από το Πρώτο Θέμα) 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !