Ουσιαστικά δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στο συμβόλαιο της, αφού η συμφωνία είναι να παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή (Δευτέρα έως Παρασκευή) και 4 κεντρικά δελτία ειδήσεων, δηλαδή 2 Σαββατοκύριακα το μήνα. Ωστόσο, έγινε μια μικρή αλλαγή που σίγουρα κρύβει πολλά. Η αλλαγή ήταν σε μια μόνο λέξη, η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του καναλιού. Συγκεκριμένα, η λέξη "πρωινή καθημερινή εκπομπή", αντικαταστάθηκε από το "καθημερινή εκπομπή", ανοίγοντας το δρόμο για την πιθανή μετακίνηση της Ελεονώρας στη μεσημεριανή ζώνη.
Όπως όλα δείχνουν, το Star έχει αρχίσει να προσανατολίζεται στο μοντέλο του Alpha και να ξεκινά το πρόγραμμά του από τη μεσημεριανή ζώνη και έπειτα, τοποθετώντας την πρώτη ζωντανή εκπομπή μετά το δελτίο ειδήσεων και ενισχύοντας έτσι την μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη. Αυτό, άλλωστε, φανερώνει και η απόφαση του σταθμού να κόψει την πρωινή εκπομπή μαγειρικής με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Ντίνα Νικολάου.
Αν και ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο, επικρατεί έντονα το σενάριο της μετακίνησης της Ελεονώρας, που θα μπορούσε να την φέρει απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.
tlife.gr

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com