Ticker

10/recent/ticker-posts

Παραλίγο να «σαβουριαστεί» η Angelina Jolie!

«Τεχνικά» προβλήματα αντιμετώπισε η Angelina Jolie με την μακριά μπλε τουαλέτα σε αρχαιοελληνικό στυλ, την οποία επέλεξε να φορέσει για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «In the Land of Blood and Honey» στο Los Angeles.

Το κατά τ΄άλλα εντυπωσιακότατο φόρεμα του σχεδιαστή Romona Keveza, μπλέχτηκε στις ψηλοτάκουνες Jimmy Choo γόβες της, με αποτέλεσμα η 36χρονη ηθοποιός να μην μπορεί καλά καλά να περπατήσει.

Πώς τη γλύτωσε τη «σαβούρα» ένας Θεός ξέρει, αφού κάποια στιγμή, το φόρεμα μπλέχτηκε τόσο πολύ ανάμεσα στα πόδια της, που
παραλίγο να χάσει την ισορροπία της.
Πάλι καλά που ήταν ο Brad Pitt από δίπλα, να της κρατά το χέρι και να τη συγκρατεί, διαφορετικά, θα είχαμε δει την Jolie, φαρδιά πλατιά κάτω!Κατά τ΄ άλλα, το ζευγάρι ήταν σε πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Πολύ κεφάτοι και οι δυο, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την περίσταση, και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν.

Το παρόν στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina, έδωσε και ο πατέρας της Jon Voight, που έτρεξε να τη συγχαρεί. Πατέρας και κόρη αγκαλιάστηκαν τρυφερά, καθώς μόλις τα τελευταία δυο χρόνια αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους.
Να σας θυμίσουμε, πως το 2002, ο Voight σε συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ήταν λάθος που η Angelina υιοθέτησε τον μικρό Maddox, μιας και η ίδια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Για περίπου εφτά χρόνια, πατέρας και κόρη είχαν ψυχρανθεί. Μόνο το 2009 άρχισαν να μιλούν και πάλι.Πλέον όμως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, όλα είναι καλά μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια