Το τέταρτο live του «Dancing οn Ice» (Δ.Τ)

4
Στο τέταρτο live του «Dancing οn Ice», οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να «εκτελέσουν», με τον καλύτερο τρόπο, το element «cross cut».Μια απαιτητική και ριψοκίνδυνη χορογραφία, που ανέβασε την αδρεναλίνη κατακόρυφα τόσο στις πρόβες, όσο και στο live! Οι συμμετέχοντες κι αυτή την Κυριακή, ξεπέρασαν τον εαυτό τους στην παγωμένη αρένα του «Dancing οn Ice» και μπορεί στις προπονήσεις να έπεσαν πολλές φορές, όμως η διάθεσή τους παρέμεινε στα ύψη! Κάποιοι διακρίθηκαν για το εξαιρετικό τους performance, άλλοι για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που έλαμψαν… με το χιούμορ τους!
Το «Dancing οn Ice» έκανε και πάλι, καλή εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό και… στην τηλεθέαση! Συγκεκριμένα, στους νέους 15-24 η τηλεθέαση έφτασε το 40,1%. Όσο, για τις γυναίκες 15-24, το show φαίνεται πως έχει «αγγίξει» τις καρδιές τους, καθώς άγγιξε το 46,1%. Ακόμα, το ίδιο κοινό, «είδε» θετικά τη συγκινητική πρόταση γάμου του Alexey στη Μαριάννα Καλέργη, εκτοξεύοντας τα ποσοστά της τηλεθέασης στο 73,8%! ...

Η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού καλωσόρισε τα 10 λαμπερά ζευγάρια, που ήταν έτοιμα να δώσουν τη χορευτική τους «μάχη» και να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους κριτές του show: Έλενα Παπαρίζου, Αλέξη Κωστάλα και Πέτρο Κωστόπουλο.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις όλων των ζευγαριών, απέδειξαν πως ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο, κάνοντας το παιχνίδι όλο και πιο απαιτητικό.

Η παρουσία του «Dancing οn Ice» στα Social Media και αυτή την Κυριακή ήταν εντυπωσιακή, καθώς γέμισε με “likes” και comments τη Fanpage του Facebook.

Όπως επίσης και οι «πιστοί» followers στο Twitter που ανάρτησαν ξεχωριστά Posts στο @DOI_ANT1TV

Στο live της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και ψηφίστηκαν από τους τηλεθεατές, ενώ υπήρξε και η δεύτερη αποχώρηση με τη διαδικασία του «skate off». Το ζευγάρι που κέρδισε την πρώτη θέση στη βαθμολογία από τους κριτές, ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Alexey, με συνολικά 13.5, η υψηλότερη βαθμολογία που έχει αποσπάσει κάποιο ζευγάρι από την αρχή του show! Στην τελευταία θέση βρέθηκαν ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Χριστίνα Παππά με 9.5 βαθμούς.

Πρώτη εμφανίστηκε η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού. Έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό και μια δύσκολη εβδομάδα, η Ιωάννα κατάφερε να εντυπωσιάσει και πάλι κοινό και κριτική επιτροπή τόσο με τη θέλησή της, όσο και με τις ικανότητές της στο skate!
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χειμωνέτος «εκτέλεσε» μια ρομαντική χορογραφία με στοιχεία tango και καλό συγχρονισμό, όμως δεν κατέφερε να διακριθεί στη βαθμολογία. Ακολούθησε η τραγουδίστρια Πάμελα, η οποία κινήθηκε σε ρυθμούς 80’s και με αέρινα βήματα «ανέβηκε»… στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης! Ο Κώστας Φραγκολιάς, μας έδειξε την «άγρια» πλευρά του, καθώς «ρόκαρε» με την παρτενέρ του και φλέρταρε με τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «sexy» και «fantastic», μπορεί να μάζεψε συνολικά 10 βαθμούς για το skate performance της, αλλά εμείς της βάζουμε άριστα για τη θετική της διάθεση! Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, σε καλύτερο mood αυτή τη φορά, εκτέλεσε μια δυναμική και δύσκολη χορογραφία και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Η Μαριάννα Καλέργη, μπορεί να χόρεψε ξανά στον πάγο, όμως χόρεψε ξανά και στο «skate off». Εντυπωσιακή «γαζέλα» σε γρήγορές, δυναμικές κινήσεις, η Shaya, «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το σέξι κοστούμι της, αλλά και με τη μοντέρνα χορογραφία της. Ένατη στη σειρά εμφάνισης, ήταν η Χριστίνα Παππά, η οποία κινήθηκε σε slow ρυθμούς, αποκαλύπτοντας ξανά, τη ρομαντική της πλευρά. Τις εμφανίσεις των celebrities, ολοκλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μέσα από μια κλασική μελωδία, απέδειξε πως παραμένει.. κλασικά ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του show!


Τα ζευγάρια εμφανίστηκαν με την εξής σειρά:

1. ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ – ANDRIY: «Rain over me», Pitbull ft. Marc Anthony
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ – ΝICOLE: «Το παλιό μου παλτό», Χρήστος Δάντης
3. ΠΑΜΕΛΑ – JANEK: «Total eclipse of heart», Bonnie Tyler
4. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ – MARINA: - «Whole Lotta Love», LED ZEPPELIN
5. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ – GENE: «Dov'e L' Amore», Cher
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ – OLGA: «Show must go on», Queen
7. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΕΡΓΗ – DIMA: «Ι don't wanna miss a thing», Aerosmith
8. SHAYA – MATTEO: «You and your hand», Pink
9. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ – ΑΝΤΟΝ: «Είναι στιγμές», Αντώνης Ρέμος
10. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – ALEXEY: «Caruso», Luciano Pavarotti.

Τα δύο ζευγάρια που ήρθαν αντιμέτωπα στη διαδικασία «skate off» ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ με την παρτενέρ του ΝICOLE και, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΕΡΓΗ με τον παρτενέρ της DIMA.

Τα δύο υποψήφια προς αποχώρηση ζευγάρια, επανέλαβαν τη χορογραφία τους και τελικά, μετά τη διαδικασία ψηφοφορίας από την κριτική επιτροπή, επικράτησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ με τη ΝICOLE, καθώς μόνο η Έλενα Παπαρίζου ψήφισε υπέρ της παραμονής της Μαριάννας.

Η πρωταθλήτρια του «Muay Thai», Μαριάννα Καλέργη αποχαιρέτησε το «Dancing On Ice», όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια, αφού δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, ο σύντροφός της και παρτενέρ, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Alexey, της έκανε πρόταση γάμου… στον τηλεοπτικό αέρα, «ανεβάζοντάς» την… στα σύννεφα!

Τα διάσημα χορευτικά ζευγάρια θα συνεχίσουν να προσπαθούν σκληρά για την παραμονή τους στο show. Θα μας εντυπωσιάζουν με τα ριψοκίνδυνα κατορθώματά τους στην παγωμένη πίστα του «Dancing οn Ice» και θα εξακολουθήσουν να μας καθηλώνουν, στο πιο φαντασμαγορικό υπερθέαμα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Θέλετε περισσότερο «Dancing οn Ice»; Επισκεφτείτε το Official Minisite του Dancing On Ice στη διεύθυνση: www.antenna.gr/dancingonice.antenna.gr/da

Εδώ, θα βλέπετε όλα τα βίντεο από τις πρόβες και τα live performances του κάθε διαγωνιζόμενου, αλλά και ολόκληρο το επεισόδιο, της κάθε Κυριακής. Ακόμα στο minisite θα υπάρχουν photos, νέα και backstage υλικό, αλλά και ειδική σελίδα για online ψηφοφορία.

Το «Dancing οn Ice» ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Κυριακή και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

«Dancing οn Ice», κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00 μόνο στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Magkies typoy <> eleipan... Episis, den eixe idiaiterh anafora sta noymera tilethasis, paroysiazontas mono se treis ilikiakes omades pososta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χθες ήταν αρκετές μονάδες πίσω από την ελληνική ταινία του mega τόσο σε γενικό όσο και σε νεανικό κοινό άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ston eythy antagonismo itan arketa pisw to DOI, meta tis 23:30 poy ekane 30+ mporese kai eftiakse to meso oro 27,3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !