A. Τζολί "Eίμαι κακό κορίτσι μόνο για τον Μπραντ"

0
Παραμένει κακό κορίτσι, αλλά μόνο για έναν άντρα! Αυτό αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί σε μια σπάνια εξομολόγησή της, σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CBS. «Ακόμα και σήμερα παραμένω ένα κακό κορίτσι. Αυτό το κομμάτι υπάρχει πάντα μέσα μου. Ομως σήμερα καταφέρνω να το ελέγχω και να το φυλάω για τον Μπραντ» είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας στην ουσία ένα στοιχείο για το πώς μένει ζωντανή τόσο καιρό η εκρηκτική σχέση τους. Αυτή η «άγρια» πλευρά της ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, την έφερε -ειδικά στα νεανικά της χρόνια- πολύ κοντά στην καταστροφή. «Εζησα μαύρες ώρες, τρομακτικές, αλλά κατάφερα να ξεφύγω. Δεν πέθανα νέα. Ημουν τυχερή» είπε η 36χρονη σήμερα σταρ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να επιζήσουν από αυτές τις καταστάσεις. Ο κόσμος έχει δίκιο να πιστεύει ότι έκανα τα πιο επικίνδυνα πράγματα».
Την ίδια ώρα όμως που δηλώνει τυχερή που επιβίωσε, οι ανησυχίες για την υπερβολικά λεπτή γραμμή της αυξάνονται από δημοσιεύματα που τη θέλουν να καταναλώνει μόλις 600 θερμίδες την ημέρα.
Σε σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Grazia» αναφέρεται ότι η Αντζελίνα σπάνια τρώει κανονικό γεύμα και συχνά ξεχνάει να φάει. «Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός ξεκινάει την ημέρα της με κάτι περισσότερο από μια κουταλιά λάδι καρύδας και μια χούφτα δημητριακά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, επειδή είναι πολύ φορτωμένο από υποχρεώσεις το πρόγραμμά της, όταν νιώθει πείνα αρκείται σε λίγους ξηρούς καρπούς ή κάποιες από τις «jelly» καραμέλες των παιδιών της.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !