Μέτριες σειρές με σαρωτικά νουμερα...

9
Πρεμιέρα χθες για 2 πολυσυζητημένες σειρές και όπως ήταν αναμενόμενο η πρεμιέρες κέρδισαν τα νούμερα τις τηλεθέασης (αν και δεν περίμενα τόσο μεγάλα νούμερα), καθώς τις εντυπώσεις δεν θα το έλεγα.
21:15 και βλέπουμε τους τίτλους αρχής  για την σειρά Πίσω στο σπίτι. Μια σειρά πολύ επίκαιρη καθώς μιλάει για την κρίση που όλοι λίγο πολύ βιώνουμε.Πως μου φάνηκε; Δεν θα το έλεγα ότι τρελάθηκα και πολύ. Δύστυχος δεν γέλασα καθόλου και είδα μερικούς αταίριαστους ρόλους όπως του Αθερίδη δίπλα στην Καβογιάννη αλλά και του Τοτσικα που έπαιζε λες και συλλάβιζε τα κείμενα.
22:15  και ξεκίνα η πρεμιέρα του Με λένε Βαγγέλη. Ένα πολύ έξυπνο τρέιλερ από μεριάς Mega με μια  πολύ κακοστημένη σειρά όπου θύμιζε πολύ το STEPS σε θέμα ερμηνείας.Αν και το είδα όλο μετά, καθώς εκείνη την ώρα με είχε φάει το ζαπιγκ , την σειρά την σώζει μόνο ο Χαραλαμπόπουλος.
Το γεγονός ότι ο κόσμος είδε μέτριες σειρες κι έκαναν τέτοια νούμερα θα πρέπει μάλλον να προβληματίζει τα κανάλια, καθώς όπως έδειξαν ο κόσμος θέλει μυθοπλασία.
Δείτε σε λίγο αναλυτικά τα νούμερα αναν 15'

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. diladi ama autes einai metries seires, to steps, o lakis o glukoulis, o dr roulis kai tosa alla ti einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβως!εμενα δεν μου φανηκαν μετριες!το πισω στο σπιτι μου αρεσε πιο πολυ απο το με λενε βαγγελη και πιστευω οτι το σηριαλ στα επομενα επεισοδια θα εξελιχθει πολυ ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγουρα και αυτες που είδαμε σε αυτες τις κατηγοριες που είπες ανηκουν.Οι σειρέ ειναι απο κακες μέχρι και μετριες...
    Μακαρι να συνεχίσουν τα νουμερα αυτα όμως μπάς και παρει μπροστα και ο ΑΝΤ1 και ο Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pali nomizw sta epomena tha paisoun aisthita malista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΕΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος θέλει ελληνικές σειρές............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί να παρει μπροστά ο ΛΑΦΑ καλέ? Εδω κοβουν εκπομπουλες τυπου ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ και εσεις περιμενετε απο τον ΑΛΦΑ Ν κανει Ελληνικές σειρές? Ούτε για αστείο αυτό. Εδώ δεν ξέρουν αν θα συνεχισουν το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ και το πρωινό της Γερμανού. Μιλάμε για διάλυση στην Κάντζα. Ο ΑΝΤ1 λογικά θα ρίξει το Γενάρη στη μάχη το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ και τη νεα σειρα του ΡΗΓΑ. Ως εκει για φετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o kosmos theleis ellhnikes seires alla mhn to kseftilisoume ki etsi. Xalia senario to pisw sto spiti me atakes anousies . To allo apla mou thimize lakhs o glukoulhs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακαλώ πολυ τον συγκεκριμένο φίλο να μην βομβαρδίζει τα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !