Η Έυη Αδάμ διασκέδασε στον Λάμπη Λιβιεράτο.

0
Ο Λάμπης Λιβιεράτος συνεχίζει να ενθουσιάζει τους θαμώνες του Envy live stage στο Μαρούσι καθώς και την εβδομάδα που μας πέρασε δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να διασκεδάσουν μαζί του αλλά και με την Ντιάνα Ζαχαριάδου που δημιουργεί αίσθηση με την παρουσία της.
Μια ξεχωριστή επίσκεψη τράβηξε τα βλέμματα την στιγμή που ο τραγουδιστής ερμήνευε αγαπημένες επιτυχίες, δεν ήταν κάποια άλλη από την πρώην σύζυγο του Έυη Αδάμ που δεν δίστασε να περάσει το κατώφλι του μαγαζιού για να απολαύσει εν μουσική δράση τον άντρα που μέχρι σήμερα συντρόφευε την ζωή της.
Ο κόσμος όταν αντιλήφθηκε την αμηχανία του τραγουδιστή ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ο ίδιος στην συνέχεια δεν έκρυψε την χαρά του για την αναπάντεχη έκπληξη που τον έφερε σε ολιγόλεπτη αμηχανία.
Με την σειρά του ο Λάμπης Λιβιεράτος ζήτησε από την ορχήστρα να διακόψει για λίγο την ροή των τραγουδιών και κοιτώντας τη στα μάτια είπε «θέλω να μου επιτρέψετε να αφιερώσω όλο το σημερινό πρόγραμμα στην γυναίκα της ζωής μου καθώς μου χάρισε μοναδικές στιγμές, επίσης θέλω και να την ευχαριστήσω που δώδεκα ολόκληρα χρόνια με άντεξε δίπλα της»....
Η Εύη Αδάμ φανερά συγκινημένη του χαμογέλασε κρατώντας στα χέρια της ένα τριαντάφυλλο και συνέχισε να διασκεδάζει με τις φίλες της που την συνόδευσαν στο μαγαζί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !