Πότε θα μάθει αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της και το 2012;

0
Μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου θα γνωρίζουν η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της αν θα συνεχιστεί στον Αlpha το 2012 η εκπομπή τους «Μες στην καλή χαρά».
«Ήμαστε προετοιμασμένοι ότι τα συμβόλαιά μας ήταν από τον Οκτώβριο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όταν τα υπογράφαμε το ξέραμε καλά. Γύρω στις 10 με 12 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και την καινούργια χρονιά», δήλωσε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star.
Στη συνέχεια- και γι’ άλλη μια φορά- κλήθηκε να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα για τη σχέση της με την Έλενα Παπαβασιλείου και να ξεκαθαρίσει ότι οι δυο τους είναι μια χαρά.

Όσον αφορά το ροκουμένταρι της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή», δήλωσε: «Η Άννα Βίσση είναι νομίζω η μεγαλύτερη σταρ που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αποφάσισε να δείξει όλη της την αλήθεια. Όταν αποφασίζεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό δεν το κάνεις μέτρια, δηλαδή θα σας δείξω λίγο ή δείχνεις όλη σου τη ζωή, τον εαυτό σου αμακιγιάριστο, τον εαυτό σου στο χειρουργείο και τον εαυτό σου να πονάει για τον άρρωστο πατέρα σου ή αλλιώς αποφασίζεις να δείξεις μόνο το μακιγιαρισμένο σου εαυτό να διαλέγει φορέματα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !