Aνοδική πορεία για την daytime του Skai

Χρηστος Γ
1
Με χαμόγελα υποδέχονται τα ραβασάκια της Agb οι ιθύνοντες του Skai,βλέποντας το κανάλι να διαγράφει ανοδική πορεία. Ιδιαίτερα,τα προγράμματα της daytime δείχνουν να προσελκύουν σταθερό κοινό,κάτι που ίσως βοηθήσει όταν μπουν στον ανταγωνισμό τα ισχυρά όπλα Mega-Ant1.H Πόπη Τσαπανίδου κινείται σταθερά σε εβδομαδιαίους μέσους όρους άνω του 17%, ενώ και ο... κλώνος της Ευα Αντωνοπούλου διαγράφει καλή πορεία με το 'Σκαι Life'.Η μεσημεριανή εκπομπή κρατά το μ.ο του καναλιού με ποσοστά άνω του 6% (μπροστά από την Μπήλιω Τσουκαλά),σε μια δύσκολη ζώνη.Μέτριες είναι,προς ώρας, οι επιδόσεις των
Λυριτζή-Οικονόμου.Αν και με διψήφια ποσοστά,βρίσκονται σταθερά στην 5η θέση και η έλευση του Παπαδάκη αναμένεται να τους.... ζορίσει κι άλλο.Συνολικά,ο Skai έχει κερδίσει σχεδόν 2 μονάδες στα εβδομαδιαία μερίδια σε σχέση με τον αντίστοιχο-περσινό-Σεπτέμβρη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. σε ολο αυτο βοηθαει πολυ εως και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η απουσια του alter!Μονο την Τσαπανιδου δεν παιρνει μπαλα αυτο διοτι οταν επαιζε το εδω και τωρα του αλτερ και παλι εκανε πολυ καλα ποσοστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !