Μαρία Κορινθίου: «Είμαι μια μητέρα με τύψεις»

1
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει με τον Γιάννη Αιβάζη, για την κόρη της, αλλά και για το πόσο σημαντικό για εκείνη είναι να «πουλάει». Πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αιβάζη να χωρίζουν. Εκείνη απάντησε σε αυτές τις φήμες: «Πολλοί θέλουν να μας χωρίσουν, έχουν φαγωθεί. Τόση ζήλια πια; Ti να πω;» Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως εργαζόμενη μητέρα: «Τώρα που δεν την βάζω για ύπνο, δεν την ταΐζω, δεν την κάνω μπάνιο εγώ, είναι δύσκολο και για τη μικρή και για μένα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και οι δύο. Εκεί δυσκολευόμαστε. Έχω τύψεις». 

Ωστόσο η Ισμήνη καθορίζει τις επαγγελματικές της επιλογές: «Έχω ακυρώσει δουλειές για την κόρη μου. Παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή μου» σχολίασε. Δεν λέει όχι σε ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν το επιδιώκει κιόλας: «Θα ήθελα να χαρίσω στην Ισμήνη αδέρφια .Αν είναι να έρθει καλώς να έρθει (ένα μωρό)». Όσο για τη δημόσια εικόνα της, παραδέχεται «Μου αρέσει να “πουλάω” με μέτρο. Αν “πουλάς”, σου κάνουν προτάσεις για καλύτερες δουλειές. Με την έννοια του να πουλιέται η ζωή μου και να μην υπάρχει ισορροπία στην προσωπική μου ζωή, όχι δεν μου αρέσει».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βαρεθηκα καθε 3 και λιγο την κορινθιου να βγαινει και να μιλα για τα προσωπικα της!ελεος πια! αλλα θα μου πεις εχει και με τιποτα αλλο να απασχολησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !