Χρήστος Φερεντίνος:Δεν είναι τίποτα δεδομένο

0
Ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για την πορεία της εκπομπής ως τώρα.
«Εκφράζομαι όπως νιώθω. Είχα άγχος, το έδειχνα, όταν γελούσα, γελούσα. Δηλαδή ό,τι μου φαινόταν ωραίο, ανταποκρίνονταν στα συναισθήματά μου και εξωτερικεύονταν. Αυτό κάνω πάντα» δήλωσε ο ίδιος. Θα δούμε κάτι διαφορετικό από τη συγκεκριμένη εκπομπή στο μέλλον; «Δεν ξέρω, θα δούμε. Είναι η σύνθεση της παρέας, η χημεία, ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα και αντιδρά σε όλο αυτό που γίνεται. Πολλές φορές είναι τα ίδια πράγματα, αλλά τα βλέπεις με διαφορετικό τρόπο».
Το γεγονός πως δεν γνωρίζει καλά τα lifestyle θέματα έχει σχολιαστεί τελευταία: «Γιατί; Πρέπει να τα ξέρουμε όλα; Μαθαίνουμε κιόλας! Κάτι να μάθουμε!» είπε και διευκρίνισε πως ήξερε πόσα παιδιά έχει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη και απλά ήθελε να σιγουρευτεί πως ξέρει σωστά την πληροφορία....
Η σχέση του με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής είναι πάρα πολύ καλή: «Και κάθε μέρα δένεται όλο και περισσότερο» δήλωσε. Όσον αφορά την Κατερίνα Ζαρίφη και τη φήμη που ακούστηκε πως υπήρχε αμηχανία ανάμεσά τους, τόνισε: «Αμηχανία; Το αντίθετο! Δεν το συζητώ! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται στην ομάδα μας». Σε όσα ακούγονται και γράφονται ο Χρήστος Φερεντίνος δεν δίνει σημασία: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς πάμε κάθε μέρα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος κρίνει και δεν είναι τίποτα εύκολο και δεδομένο. Κάθε πράγμα είναι κάτι το διαφορετικό και εγώ το αντιμετωπίζω σαν μια νέα πρόκληση. Δουλεύω γι’ αυτό το πράγμα και προσπαθώ να φέρομαι όσο πιο αυθόρμητα και φυσικά γίνεται». Φοβήθηκε μήπως χαλάσει η «εικόνα» του με την παρουσία του στο πρωινό; «Όλα περνάνε από το μυαλό μου, αλλά πίστεψα σε αυτό το πράγμα και μπήκα με μεγάλο ενθουσιασμό» είπε.

Για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δήλωσε: «Δεν την ήξερα, τώρα τη γνώρισα και έχω ενθουσιαστεί. Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνη, έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει και επικοινωνεί με τον κόσμο. Την αγαπάει και ο κόσμος, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε την Μπαρμπαρίγου πριν από εμάς». Όσον αφορά τον τηλεοπτικό χρόνο που δίνεται σε κάθε συνεργάτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής και τα παράπονα που έχουν ακουστεί, ο Χρήστος Φερεντίνος είπε: «Δεν έχω να πω κάτι με την έννοια ότι αυτά είναι άνευ σχολιασμού. Σημασία δεν έχει πόσες λέξεις λες, αλλά τι βγάζουμε στον τηλεθεατή ως παρέα. Είμαστε μια παρέα και αυτό είναι δεδομένο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα πραγματοποιηθεί τελικά το «Ελλάδα έχει ταλέντο» ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε πως περιμένουν να γίνει και πως η Ευγενία Μανωλίδου είναι απαραίτητη για την εκπομπή αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !