κυρία Βικτωρία, το όνομα της οποίας έχει πάρει η κόρη τους, εδώ και αρκετό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα νευρολογικής φύσεως: αστάθεια και κινητικά προβλήματα.
Παρ' ότι εδώ και πολύ καιρό έρχεται σε επαφή με γιατρούς και νοσοκομεία, σύμφωνα με πολύ στενό πρόσωπο της οικογενείας, μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει η σωστή διάγνωση. Εδώ και μία εβδομάδα, η κυρία Βικτώρια Δέλλα νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί, ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι που προκαλούσε το όλο πρόβλημα.
Νωρίς χθες το πρωί, υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση, με τα αποτελέσματα, παρά την κρισιμότητα της επέμβασης, άκρως ενθαρρυντικά. Ο όγκος ήταν καλοήθης, κάτι που γέμισε ανακούφιση την οικογένεια. Αυτή τη στιγμή η κ. Βικτώρια βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου και τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της. Δίπλα της όλες αυτές τις στιγμές, εκτός από τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του, ο σύζυγός της Δημήτρης και ο άλλος της γιος, ο Νίκος Δέλλας.
Το σοβαρό αυτό οικογενειακό πρόβλημα οδήγησε τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο να ζητήσει άδεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ να μη συμμετάσχει στις προπονήσεις και να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του. Αδεια που φυσικά και δόθηκε από την Ενωση. Μάλιστα, ακόμη και μέσα από την ομάδα του ελάχιστοι γνώριζαν τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο συμπαίκτης τους.
Για όλους όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για μια πολύ δεμένη οικογένεια, πραγματικά μια γροθιά, για οτιδήποτε τους συμβεί και έχουν να αντιμετωπίσουν. Η κυρία Βικτώρια ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Γωγώς όταν οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο του μαστού και στάθηκε δίπλα της σαν πραγματική της μητέρα. Οι γονείς του Τραϊανού ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και συχνά-πυκνά η Γωγώ με τη μικρή Βικτώρια τους επισκέπτονται αφού η κόρη της έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά και τον παππού.
Αλλωστε μιλάμε για σχετικά νέους ανθρώπους. Τα καλοκαίρια, δε, αποτελεί παράδοση η οικογένεια να κάνει διακοπές μαζί στη Φούρκα Χαλκιδικής όπου διαθέτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο εξοχικό σπίτι.
espresso

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com