"Γιά. Ταξί. Blog" [15/10/2011] (UPD!)

3
Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι και πάλι εδώ! Με σχολιασμό και με μεγάλη δόση χιούμορ, προσπαθούμε να δούμε με άλλη οπτική γωνία όλα όσα συμβαίνουν  στην τηλεόραση. Έχεις διάθεση για ένα 10 λεπτό σχολιασμού; Τότε μπες στο "Ταξί." ,βάλε ζώνη και...κρατήσου!

Bye Bye Καλοκαίρι!! (από την Prime Time!)
 Και ναι αγαπημένε μου αναγνώστη! Δεν είσαι μόνο εσύ που άφησες το καλοκαίρι πίσω σου. Δεν είσαι ο μόνος που έβαλες τα μαγιό και τα αντηλιακά στη ντουλάπα, δεν είσαι ο μόνος που ετοιμάζεσαι να καλωσορίσεις τον χειμώνα! (σ.σ. Εδώ στη Γερμανία κυκλοφορούμε ήδη με χοντρά κασκόλ...Μπρρρρ). Επιτέλους τα κανάλια ετοιμάζονται για τη χειμερινή σεζόν! Επιτέλους είδαμε τα πρώτα trailer απο τις Ελληνικές σειρές, επιτέλους είδαμε μικρά σποτάκια από τις εκπομπές που θα μας κάνουν συντροφιά το χειμώνα στην Prime Time! Και ΝΑΙ! Επιτέλους γιατί δεν αντέχω άλλο. Πόσο να αντέξουμε ποιά. Μα να ξεκινάει η σεζόν το Νοέμβριο; Jesus Christ Help Us δηλαδή.  Κοιμάμαι ξυπνάω και ακούω Merhaba από παντού! Λέτε να ανοίξουμε στήλη στα τούρκικα; Δε αντιλέγω πως οι τούρκικες παραγωγές έχουν μια προσεγμένη σκηνοθεσία και ένα πολύ καλό σενάριο. Ωστόσο περιμένω πως και πως να δω Ελληνικά σήριαλ. Έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ...Εσείς;

Σας θυμίζει κάτι;

"Μη ρωτάς πως περνάω" μας τραγουδάει εδώ και αρκετό καιρό ο TUS feat. Remis Xantos. Το απόλυτο HIT του καλοκαιριού (και όχι μόνο). Δεν υπάρχει μέρα που να μην παίξει στα ραδιόφωνα. Το ξέρατε όμως πως η μουσική είναι ξένη; Αυτό που θέλω να πω είναι πως το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει σε άλλη χώρα, με άλλους στίχους ...Μάντεψε από ποιά χώρα έρχεται;
Ακριβώς. Από την Τουρκία, με βοήθεια από τη Γερμανία...Δε με πιστεύεις, τότε κάνε κλικ παρακάτω και άκουσε με τα αυτιά σου το πρωτότυπο τραγούδι!

Σχολιάζουμε επίσης:
  • To Dancing on Ice
  • Tη μοναδική Μπήλιω Τσουκαλά! 
  • Την Άννα Βίσση και το Όσο έχω φωνή 
 + UPDATE!   

Και από που το ξέρω; Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι του Muhabet, φέρει τον τίτλο "Schau hin" και κυκλοφόρησε στη Γερμανία το το 2007 (Άκουσε το ΕΔΩ!). Επίσης στο Ελληνικό Videoclip υπάρχει σχετική αναφορά!  Μιλάμε οι Τούρκοι οικονομάνε αρκετά....Μωρέ μπράβο!!!

Μία και μοναδική...εεε;


Αχ Μπηλιω! Αχ Μπήλιω! Αυτό το κορίτσι μπορεί να με τρελάνει. Πραγματικά όμως. Είναι ίσως η πιο χαλαρή παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης. Δεν υπάρχει όμως φορά που να πάει στην εκπομπή της διαβασμένη. Μπερδεύει συνθέτες, ηθοποιούς και ταξιτζήδες. Άλλος τραγουδάει, σε άλλον δίνει συγχαρητήρια, μπερδεύει παιδιά και επώνυμους...Αυτό θα πει ελευθερία! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μπήλιωωωω!!!! FREEDOM!!!


Χμμμμ....
To  πρώτο επεισόδιο του Reality της Βίσση προβλήθηκε την Τετάρτη και απο ότι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης, ο κόσμος ήταν εκεί! Ειδικά το νεανικό κοινό. 
Η απόλυτη (όπως την αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές της) μας αποκάλυψε την άλλη πλευρά του εαυτού της. Για να είμαι ειλικρινής το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Είχε αρκετή δόση χιούμορ και αρκετή ΆΝΝΑ έτσι όπως δεν την έχουμε δει! Ωστόσο δε ξέρω αν αυτό που γράφω ειναι αντικειμενική κριτική ή όχι. Δε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά γιατί είμαι θαυμαστής της Βίσση και ίσως μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο για τον παραπάνω λόγο. Εσείς τι λέτε; Συμφωνείται; Πως το βρήκατε;Αυτό πάντως που μπορώ να πω και νομίζω κανείς δε θα διαφωνήσει, είναι ότι Βίσση είναι μόνο μία....

Ωχ το πόδι μου!
Oταν πρωτοάκουσα ότι ετοιμάζεται το DOI στην Ελλάδα είπα: "Ωχ Θεε μου! Τι θα δουμε..." Ωστόσο  δε σας κρύβω πως τώρα που περνάει ο καιρός και έμαθα τι θα δούμε ενθουσιάζομαι όλο και περισσότερο. Από τη στιγμή που θα βρίσκεται η Έλενα Παπαριζου στην επιτροπή, όλα τα άλλα είναι περιττά. Η γυναίκα ειναι κορυφαία (και ας μην έχει μεγάλη εμπειρία στον πάγο! Γιατί θα μου πεί ηξερε ο  Λάτσιος από χορό; Το κεφάλι του - Που λέει και η Ζέτα, έχει!). Τι έλεγα πάλι; Γιατί ξεφεύγω πάντα; Αααα Ναι! Η Παπαρίζου, μόνο με την παρουσία της στο Show, δίνει  μία ιδιαίτερη νότα στην εκπομπή!
Mπορεί οι χορευτές να μην είναι τα TOP ονόματα που είχε το Dancing, ωστόσο αν μπορούσα να έβγαζα 2-3, oι υπόλοιποι είναι πολύ καλοί! Ειδικά η Τσιμτσιλή...Περιμένω πολλά από τη Σταματίνα...Με ακούς (ή μάλλον) Με διαβάζεις Σταματίνα;;; Εσείς τι λέτε;

+ UPDATE!  1000 Eυχές!!!  

 To Tαξί δημοσιεύτηκε και ξεχάσαμε να στείλουμε τις ευχές μας! Η γοητευτική Κάτια Ζυγούλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Όπως έγραψε ο Σάκης στον προσωπικό του λογαρασμό στο twitter: I have a son...!;-)
Tις καλύτερες ευχές μου στο Σάκη και την Κάτια!!! 


Ένα τραγούδι για εσάς!

Τέλος, να σας αφιερώσω ένα τραγούδι που δε φεύγει από το μυαλό μου! Το νέο τραγούδι της Χρύσπα είναι μοναδικό...εεε;;; Πολλές ευχές για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση! Εμείς θα τα ξαναπούμε το ερχόμενο Σάββατο! Μέχρι τότε να περνάτε καλά...και να χαμογελάτε!!!


Ταξίδης Γιαννης
johnt@hotmail.de


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. SUMFONO SE OLA! THEOS OPOS PANTA! SUNEXISE ETSI! KAI SE ESENA ENA WRAIO SABBATOBRADO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu kalos opos panta! Teleio to tragoudi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pisteuw oti to prwto episodio tis vissi isws tha mporouse na einai kai to teleutaio ...m arese an kai den tin poli sunpathw..itan grigoro eixe plaka ...alla ti allo mpoorei na mas pei??? egw tha ithela na dw pws einai otan grafei tragoudia sto studio pws einai pisw apo tis kameres se ena clip oxi pws kanei enxirisi kai pws ksirizete....nomizw oti sta epomena epeisodia an einai etsi opws ta fantazomai apo kati plana pou eida oti tha arxisoun oi pragmatika asximes kritikes...oso gia to koino ta pige metria to eutixismeni mazi se 4 epanalipsi tin perase...xwris antagwnismo to 18 % den to les epitixia mallon oti diskoleuete tha elega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !