Οριστικό το λουκέτο στο Alter?

6
ΒΟΛΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ALTER 
Η αναφορά του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το Alter φουντώνει το σενάριο για την πολιτική απροθυμία των Κυβερνώντων στην υπόθεση διάσωσης του τηλεοπτικού σταθμού Alter. Ο κ. πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως δεν γίνεται οι τράπεζες να δανειοδοτούν κανάλι που χρωστάει πάνω από 500 εκατ. ευρώ και παράλληλα να μην δανειοδοτούν τις μικρές επιχειρήσεις και συμπλήρωσε πως τα συμφέροντα της χώρας είναι πάνω από τα συμφέροντα των τραπεζών.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. e bebaia , an htan kanena megalo kanali alla tha elege.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια, γιατί ο Χατζηνικολάου είναι απο τους λίγους αξιοπρεπείς δημοσιογράφους Ειδήσεων που δεν μασάνε τα λόγια τους και τους τα χώνει κανονικά. Για να αντιμετώπιζε πρόβλημα "άλλο" μεγάλο κανάλι και θα δείς πως θα το τακτοποιούσαν το θέμα σε μια μέρα μη χάσουν τη στήριξη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιο καναλι ενοχλει την προδοτικη κυβερνηση και την τροικα θα κλεινει. Η χουντα του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ΠΑΣΟΚ σε ολο της το μεγαλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι όλως τυχαίως πριν από δύο μέρες ο Γιωργάκης συναντήθηκε με κάποιους από τους ιδιοκτήτες του Mega. Κι όλως τυχαίως την προηγούμενη μέρα στρίμωξε για τα καλά τον Βενιζέλο και τον Πάγκαλο ο Χατζηνικολάου. Όλα τυχαία είναι... ο πρωθυπουργός μας νοιάζεται για τις μικρές επιχειρήσεις...τόσο ξαφνικά κι ενώ κάνει ότι μπορεί κάθε μέρα για να τις καταστρέψει! Είναι τόσο εκβιαστές...αλλά νομίζουν ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει! Ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oust de les tipota!an k m aresei to mega oi eidiseis tous den paizontai,les k vlepeis tin wra tou pasok!!tous peirazei maxwmenoi ellines san ton xatzinikolaou kai axioprepeis parousiastries pou noiazontai gia tin eidisi kai oxi gia tin parapliroforisi opws i xoukli!fygete twra prodwtes,,,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι,οτι ζητησε να υπαρξουν μονο 3 ιδιωτικα καναλια,για να σωθει η κυβερνησις..μωρε η κυβερνηση δε σωζεται με τιποτα,παρτο χαμπαρι γιωργακη...η ιστορια εχει τελειωσει,το τρενο εχει φυγει εδω και καιρο...για αυτο και ειναι σιγουρο οτι μεσα στον επομενο μηνα θα γινουν εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !