Hellcats από 1/10 και κάθε Σάββατο στο Star

sakkoulis
4
Στον κόσμο των "τσιρλίντερς" θα μας μυήσει φέτος το κανάλι της Κηφισιας με την καινούρια σειρά που έχει εξασφαλίσει για τους φανατικούς φίλους της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η νεανική σειρά "Hellcats" του CW, παραγωγής 2010, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε μία σεζόν 22 επεισοδίων εξαιτίας των χαμηλών πτήσεων της στους πίνακες τηλεθέασης, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα στις 18:00 με διπλό επεισόδιο.

Πάμε υπόθεση; Η Μάρτι Πέρκινς ανακαλύπτει με τρόμο πως η υποτροφία της έχει ακυρωθεί. Άφραγκη και χωρίς επιλογές συνειδητοποιεί πως ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει τις σπουδές της στη νομική είναι να κερδίσει μια θέση στην ομάδα cheerleader των «Hellcats» για να μπορέσει έτσι να αποκτήσει και μια νέα υποτροφία. Παρά την κόντρα της Μάρτι με τη Σαβάνα (Ashley Tisdale από το High School Musical) , την αρχηγό της ομάδας, καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της προπονήτριας. Η Μάρτι εισχωρεί σε έναν καινούριο κόσμο ζήλιας, ανταγωνισμού και ίντριγκας, που δεν είχε φανταστεί. Η Μάρτι έχει στο πλευρό της τον φίλο της Νταν και προσπαθεί να επιβιώσει. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν η Άλις Βέρντουρα, μέλος των «Hellcats» αντιλαμβάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον του πρώην αγαπημένου της για τη Μάρτι...
Aξίζει να σημειωθεί ότι το Star μεταξύ άλλων, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και του δεύτερου κύκλου της ιατρικής σειράς "Royal Pains", που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από Κυριακή 2/10 και κάθε εβδομάδα στις 18:50 καθώς και της κωμικής σειράς του CBS "Mike & Molly, για την οποία η πρωταγωνίστριά του Mellisa McCarthy βραβεύτηκε στα φετινά Emmy για το βραβείο α' γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to hellcats kopike apo tn prwth season ti 9a dei3oun ???? mn ta epeisodia ths prwth season pou kopike kai dn exei kai telos afou deixnei oti synexizetai?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μανία με τα διπλα επεισόδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afou ekane xamiles ptiseis se tile8easi giati to deixnoun stin ellada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη συγκεκριμενη δεν την εχω δει και ξερω, αλλα η τηλεθεαση μιας σειρας δεν καθοριζει αυτοματα και την ποιότητα της.Καταρχην ολα τα καναλια μας εχουν αποδειξει οτι μεσα στις σειρες-κραχτες που αγοραζουν, συμπεριλαμβανουν και σειρες που κανουν μπουγιο και φυσικα τις εχουν αγορασει κοψοχρονιας. Νεανικη σειρα ειναι, θα την προβαλλει και με διπλα επεισοδια για να ξεμπερδευει γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !