Για τη συμμετοχή της στο «Dancing on Ice» του ΑΝΤ1 μίλησε η Χριστίνα Παππά. Με ένα κρυολόγημα που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο μήνα, η 42χρονη ηθοποιός δεν μπορούσε να πει πολλά για τη συμμετοχή της στο σόου χορού στον πάγο: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι θέμα του σταθμού να το ανακοινώσει πρώτος» είπε και πρόσθεσε πως ο χορός με τα παγοπέδιλα είναι πάρα πολύ δύσκολο σπορ: «Κάνω και σκι στο βουνό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Το δοκιμάζω και προσπαθώ. Άλλοι άνθρωποι είναι σε καλύτερο επίπεδο γιατί έκαναν και στο παρελθόν, είτε όταν ήταν μικροί ή και πιο μεγάλοι. Εγώ το προσπαθώ, αλλά είμαι φοβιτσιάρα. Φοβάμαι μη σπάσω κανένα πόδι, καμιά λεκάνη, κανένα χέρι.. Είναι επικίνδυνο». Η ίδια αμέσως μετά δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα είναι τελικά ή όχι στο σόου αυτό και πως προτιμά καλύτερα να πάρει μέρος στο απλό «Dancing»: «Είναι εκ του ασφαλούς. Τους τα έλεγα εγώ, αλλά δεν με άκουγαν!» συμπλήρωσε γελώντας.
Τέλος, όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, η ίδια αποκάλυψε πως θα φύγει σύντομα στην Ιταλία, αφού δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια Ιταλική παραγωγή.
Τέλος, όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, η ίδια αποκάλυψε πως θα φύγει σύντομα στην Ιταλία, αφού δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια Ιταλική παραγωγή.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com