Χάρης Ρώμας:«Θα ήταν γελοίο αν έκανα ξανά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

7
Τι απαντά ο Χάρης Ρώμας στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη συνέχεια του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; «Μας το έχουν προτείνει. Το συζητήσαμε με την Ελένη Ράντου και είπαμε ότι, επειδή ωριμάσαμε τόσο ως καλλιτέχνες όσο και ως άνθρωποι, μια συνέχεια του ίδιου πράγματος θα μας εξέθετε πάρα πολύ. Θα ήταν γελοίο αν το έκανα ξανά. Είναι δύσκολο να υπερβείς τον παλιό σου εαυτό. Καλύτερα να παρουσιάσεις έναν καινούργιο. Ωστόσο, αισθάνομαι ότι κάποια πράγματα δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους. Ένα από αυτά είναι το «Kαφέ τη χαράς», το οποίο και θέλω να συνεχίσω. Γι΄αυτό και το αφήσαμε με ένα διφορούμενο φινάλε. Από τότε ήξερα ότι θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Όμως πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες οικονομικές προϋποθέσεις. Δεν θέλω να κάνω μια φθηνοδουλειά».
Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Που να βρείς τις οικονομικές προϋποθέσεις;Μακάρι όμως να συνεχιστεί με νέα επεισόδια το Καφέ της χαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως αν συνέχιζε η το «Κωνσταντίνου και Ελένης» η το «Kαφέ τη χαράς» οι κατάλληλες οικονομικές προϋποθέσεις θα υπήρχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθολου γελοιο δεν ειναι! Ειδικα τωρα που η τηλεοραση εχει αρχισει να αλλοιωνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. makari na sinexisei to kafe tis xaras!ine kali idea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω τελειώσει σκηνοθεσία και κάναμε και σενάριο και θα ηθελα να πω τη γνωμη μου για μια πιθανη συνεχιση της σειρας. (Συγγνωμη για το κειμενακι)

    Το Κων/νου κ Ελενης ειναι ενα sitcom (κωμωδια καταστασεων) με ελαχιστη εξελιξη της ιστοριας (η οποια υπαρχει μονο στα πρωτα και στα τελευταια επεισοδια [διαθηκη-γαμος]), και στην ουσια ολα τα ενδιαμεσα επεισοδια βασιζονται στο ιδιο περιβαλλον.

    Στο τελευταιο επεισοδιο εγιναν αρκετες δραματικες αλλαγες (ο γαμος κων/νου-ελενης, η μονογαμια του μανθου, η απελευθερωση της ματινας, η σχεση ματινας-νικολα, η ιδιοκτησια του μπαρ, η σχεση νικου-ελλης κ.ά.) που σημαινει οτι

    1ον) Εαν επιχειρουσαν τη συνεχιση της σειρας απο αυτο το σημειο, το περιβαλλον δεν θα ηταν το ιδιο και πιθανως να μην ειχε ενδιαφερον.

    2ον) Εαν επιχειρουσαν να μεταφερθουν 10 χρονια μετα στην ιστορια (στο σημερα), θα επρεπε να ξεκινησουν μια ολοκαινουρια σεναριακη δομη και χαρακτηρες, αρα θα επρεπε να μεταφερουν τη σειρα σε μια αλλη διασταση. Αυτο βεβαια απαιτει τεραστια δουλεια, αλλα σιγουρα θα ειχε τεραστιο ενδιαφερον με το μεγαλο ρισκο της αποτυχιας.

    Οποτε με αβεβαιοτητα θα διαλεγα το 2ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ma an to ap to oikonomiko thema to kostantinou kai elenis einai pamfthino!! mesa se 3 skinika girizotan! eixe elaxista exoterika girismata!! pisteuo pos aneta mporei na ginei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άσχετο! το εξ αδιερεού που παιζόταν στην ΕΤ1 το 1992 την θυμάτε κανείς? ήταν σε σενάριο της Αννας Χατζησοφιάς... και η δομή και η υπόθεση ήταν ίδια με το κωσταντίνου και ελένης.... με τον Αλέξανδρο Μυλωνά ως Κωσταντίνο και την Βάνα Παρθενιάδου ως ελένη, τον Νίκο Αλεξίου ως Μάνθος και η τζοις Ευειδη ως δ.Μανταρινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !