Ο Alpha ανακοινώνει το πρόγραμμα του daytime & νέες εκπομπές στην prime time για το 2011

33
Η τηλεοπτική σεζόν 2010//2011 ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Alpha. Η επιτυχία αυτή οφείλεται εν μέρει στην αυξημένη τηλεθέαση της καθημερινής απογευματινής ζώνης του σταθμού, η οποία περιελάμβανε μία συνεχόμενη ροή επιτυχημένων τηλεοπτικών brands, από το Δέστε Τους! στις 16:00, τις Οικογενειακές Ιστορίες στις 18:00, το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00 μέχρι και το Κάτι Ψήνεται στις 20:00, καθώς επίσης και σε ισχυρές εκπομπές του prime time όπως η #1 επιτυχία Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τον Λάκη Λαζόπουλο, το Greek Idol και το Πάμε Πακέτο.
Το 2011 είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του σταθμού. Ο Alpha είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και το Φθινόπωρο, με το νέο του πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες εκπομπές που επιστρέφουν ανανεωμένες, καθώς και συναρπαστικές νέες προτάσεις.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά την πρωινή ζώνη και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα της ώρα στις 13:00,
ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands.
H παρέα του Δέστε Τους!, η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, και της οποίας η τηλεθέαση αυξήθηκε κατά 59,3% (κοινό 15-44) το 2011 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, επιστρέφει δυναμικά, με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη.
Οι Οικογενειακές Ιστορίες, η εκπομπή που τάραξε τα νερά, πέτυχε αύξηση τηλεθέασης για τον Alpha στη ζώνη 18:00-19:00 κατά 137% και επικράτησε στη ζώνη το δεύτερο τρίμηνο του 2011 με μέση τηλεθέαση 20,4%, συνεχίζουν. Το Δελτίο Ειδήσεων θα ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία της αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας που έχει ήδη χαράξει, ενώ και το Κάτι Ψήνεται, ο νικητής της ζώνης των 20:00, επιστρέφει.

συνέχεια.... 

Τα Σαββατοκύριακα, ο νικητής της πρωινής ζώνης, Μες Στην Καλή Χαρά, επιστρέφει με τη Ναταλία Γερμανού. Η Άση Μπήλιου και το Stars System, καθώς και ο νέος κύκλος του Chart*Show – Your Countdown με τη Ναταλία Γερμανού θα μεταδίδονται την Κυριακή.

Στην prime time, το πολυαναμενόμενο reality show με την Άννα Βίσση, θα προσφέρει στους τηλεθεατές ένα backstage pass στην επαγγελματική και προσωπική ζωή μίας γνήσιας superstar. To αναλυτικό πρόγραμμα του prime time του σταθμού, το οποίο θα περιλαμβάνει επιτυχίες που επιστρέφουν αλλά και νέες προτάσεις, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η μενεγακη μεσημεριανο ααααααααααααααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. megali anatropi, eleni menegaki sto mesimeriano, logika me auti tin kinisi tou o alpha einai san na dilwnei oti ta esoda den vgainoun sto kanali apo tin polu prwinh zwnh alla apo to meshmeri kai epeita kai vevaia etsi i pita tis tiletheasis tha moirazetai pleon anamesa ston ant1 kai to mega sto slot 10-1 tou prwinou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Protoporei gia alli mia fora o ALPHA os gnoston... An nomizoun oti h Menegaki tha ta paei kalytera sto 13:00 - 16:00, aplws oneirobatoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκει στον Alpha εχουν χάσει για τα καλα την μπάλα. Τι να πω...Ειδικά αυτο με την Μενεγάκη ειναι πραγματικα πολύ χαζό. Ειναι δυνατον οταν εισαι τοσα χρόνια σε αυτη την ζώνη να αλλαζεις τις συνηθειες του τηλεθεατη η καλυτερα την ωρα προβολής σε μια αλλη κατηγορια κοινου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Μεσημεριανός καφές με την Ελένη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και με αυτο το κονσεπτ νομιζουν οτι τα μεσημερια θα την δουν, τα μεσημερια το κοινο ειναι πολυ διαφορετικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και τι θα βαλει ο αλφα το πρωι??? ας ελπισουμε καποια αλλη εκπομπη και να μην αφησει καινο τ προγραμμα βαζοντας επαναληψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εκπομπές μολις ανακοινώθηκαν, ολο το αλλο προγραμμα δυστυχώς θα ειναι επαναληψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to thema einai pos tha antidrasi to mega!!! tha meinei i proini zoni i oxi ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kala xwris programma o alpha apo tis 7 to prwi mexri tis 1 to mesimeri tha xasei tiletheates kai ante na ton akolouthisoun kai sto upoloipo tis imeras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ελεος!!! ηταν μεγαλη χαζομαρα του αλφα!!! εβγαλε 2 εκπομπες!!! και τα 2 πρωινα τωρα θα κανουν πανω απο 20% καθως οι επαναληψεις δεν θα πιανουν νουμερα!!! η αληθεια ειναι πως η μεναγακη εφερνε εσοδα! αλλα η μεσημεριανη ζωνη εχει περισσοτερα εσοδα απο την πρωινη οποτε εξηγειται και ο λογος της μετακινησης της...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O ALPHA BARESE DIALHSH PAIDIA AUTO THA PEI "HRTHE TO TELOS".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι λέει??διαβάζω καλά??στις 1 η Μενεγάκη και το πρωί επαναλήψεις??πάει και η πολύ πρωινή εκπομπή πάει και το πρωινό και τώρα θα βάζει επανάληψη και τη Μενεγάκη στις 1??!!!Για μένα δεν θα καταφέρει τίποτα,άντε να τη δουν τον πρώτο μήνα μετά θα πέσει,δεν συμφωνώ καθόλου με την απόφαση του Alpha σταμάτησαν το Κους κους για τον Καφέ με την Ελένη???Να μην σχολιάσω όλα τα υπόλοιπα που λένε για την αύξηση τηλεθέασης και μπλα μπλα αλλά εντάξει όλα τα κανάλια το ίδιο κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den mporei na petixei mia ekpompi pou epi 17 xronia itan stis 10 to proi.... den mporeis na allazeis tis sinitheies tou kosmou...kai episis i idia i menegaki tha einai amixani pou tha kanei mesimeriano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πρώτο δελτίο τύπου του ALPHA για τη Μενεγάκη θα είναι στο στύλ: "Άνοδος τηλεθέασης 189,35% σε σχέση με πέρυσι". Δηλαδή το 8% θα γίνει 15,5%. Πλάκα θα 'χει!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4.25 τι λες βρε συ αληθεια εκανε 8%η μενεγακη και δεν το πηρα χαμπαρι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελος τωρα η πρωινη ζωνη, ολοι θα ασχολουνται με την μεσημεριανη λογο μενεγακη.Η μεγαλη χαμενοι θα ναι στο αλτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι στον alpha!Με 'καναν και ξεκαρδίστηκα από τα γέλια!Η Μενεγάκη μεσημεριανό...χα0χα0χα0!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα πέρα από την πλάκα, ο alpha χάλασε πάρα πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. den m aresei i kinisi ayti...kala i eleni tha kataferei den iparxei periptwsi ena 15-16% tha to fernei giati i eleni den tha kanei mesimerinao ayto p ekane tha to kanei alli wra.....apla tha koustompoleyoun 1;30 wra k meta magiriki kalesmenoi k zwdia etsi akousa......egw pisteyw tha paei kala alla aporw p dextike profanws den ipirxe alli lisi....akoysa k to allo trelo..oti to kous kous epistrefei ianoyario 2012 10:00-13:00......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 4:54 μ.μ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ALPHA!ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. tvnea,στο Δέστε τους θα είναι μόνο ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη και όχι ο Νότης και η Κατερίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4.54 ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω.Την αναγκασαν να παει.Οιγερμανοι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι.Στο νεανικο θα παει πολυ καλα,τα μεσημεριανα δεν τα φοβαται ισως τις επαναληψεις απεναντι.Τελος των πρωινων ομως θα σημανει η μετακομιση αυτη.Ποιος θα ασχολειται τωρα με τα νουμερα των σκορδαλιων.Οι διαφημισεις θα μειωθουν.Αυτο το λεω γιατι ο λιαγκας ελεγε "αλλοι τα φερνουν και αλλοι τα παιρνουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μολις τωρα ανακοινωσαν και την καινουργιου στο δεστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σίγουρι αντίπαλοι της Μενεγάκη στη ζώνη 13:00-16:00

    ΑΝΤ1: ANT1 NEWS, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
    MEGA: Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    STAR: ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΡΑΛΛΗ
    ALTER: ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλητερα θα παει το μεσιμερι που ο ανταγονισμος ειναι ποιο μικρος, στο κατω κατω τα μεσιμεριανα τελιωσαν δεν πουλανε ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. TO MESHMERI KATARXHN EINAI ALLO TO KOINO, KAI EPIPLEON MONO MIKROS DEN EINAI O ANTAGWNISMOS, KAI SAS PAW KAI STOIXHMA OI EPANALHPSEIS TOU ANT1 THA THN FANE NEANIKO KOINO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    Ε ΡΕ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. EGW PISTEUW SE KANENA MINA 8A 3ANAGYRISEI STO PRWINO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εμενα μ αρεσει αυτη η αλλαγη, βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια απ ολα τα καναλια

    θα φερει αλλο αερα στο μεσημερι και οι κατινατζουδες εφτασαν στο τελος τους (λαμπιρω εξαφανισθηκε, τσιμτσιλω θα δουμε ποτε θα ξαναδουμε, καραβατου εξαφανιζολ επισης) κ καλα να παθουν διοτι τοσα χρονια εθαβαν τους αλλους (το ιδιο θαψιμο θα φανε και τα σκορδα διοτι κανενας πια δεν θ ασχολειται μαζι τους, ειδικα με το πρωινο αντ1 απεναντι και μενεγακη σε αλλη ζωνη), τωρα ηρθε η σειρα τους.

    η νικολετα ραλλη μ αρεσει, ελπιζω το σταρ να μην επαναλαβει το κλασικο μεσημεριανο γιατι θα πατωσει παλι
    οσο για την ελενη πολυ καλα εκανε, χρειαζονται οι αλλαγες παντου
    μπορει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα αυτη η κινηση αν την εκμεταλλευτει σωστα και η ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !