Ticker

10/recent/ticker-posts

Πειρασμός:Πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Ο Αντνάν έχασε τη σύζυγό του πριν από δέκα χρόνια. Zει απομονωμένος στην έπαυλή του με το υπηρετικό προσωπικό, τη Γαλλίδα γκουβερνάντα των παιδιών του και τον Μπεχλούλ, γιο ενός συγγενή του, του οποίου έχει αναλάβει την κηδεμονία. Ο Αντνάν έχει μία κόρη, τη Νιχάλ και ένα γιο, τον Μπουλέντ και έχει αφιερώσει τη ζωή του πλέον σ΄ αυτούς. Όταν συναντά μετά από χρόνια την Μπιχτέρ, κόρη της κυρίας Φιρντέβς, που ανήκει στην «υψηλή κοινωνία» της Κωνσταντινούπολης, νιώθει ένα σκίρτημα στην καρδιά του και ξυπνάνε αισθήματα, που ήταν βαθιά θαμμένα εδώ και πολλά χρόνια. Η Φιρντέβς είναι μία φιλόδοξη γυναίκα και η πιο εντυπωσιακή παρουσία των κοσμικών δεξιώσεων. Η σχέση της με τις κόρες της είναι ανταγωνιστική. Έχει έντονη κοινωνική ζωή, την οποία ακόμα και ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου της δεν μπόρεσε να περιορίσει. Η Μπιχτέρ μισεί τη μητέρα της, ντρέπεται γι’ αυτή και τη θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα της. Πνιγμένη στη μοναξιά και στη θλίψη της, βρίσκει την ασφάλεια στο πρόσωπο του κυρίου Αντνάν και αποφασίζει να κάνει μαζί του το μεγάλο βήμα για μία νέα ζωή. Ο Αντνάν όμως, είναι συγχρόνως και ο ιδανικός υποψήφιος σύζυγος για τη Φιρντέβς. Όταν αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της κόρης της γι’ αυτόν, η Φιρντέβς γίνεται έξαλλη και ξεκινά μία σχέση μίσους μεταξύ μητέρας και κόρης, η οποία θα διαρκέσει χρόνια… Μια συγκλονιστική σειρά γεμάτη πάθος, ίντριγκα κι εκδίκηση, έρχεται να ταρακουνήσει τα βράδια μας και θα συζητηθεί όσο καμία άλλη!
Δειτε το τρειλερ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. μέχρι στιγμής, το made in star, δεν μου λέει κάτι!Δεν μπορώ να βλέπω τις φάτσες του παπούλια & του γουμενίδη!Αιδιάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. basika to exoun bgalei apo to webtv tou ant1, egw auto tha dw pantws h seira ta spaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι έχεις δικαιο έχει βγει απο το web tv . Οπως μου ειπαν ηταν μονο για μια ημερα απο την Πεμπτη μέχρι και την Παρασκευη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com