Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης:Η ζηλια, ένας 2ος γάμος & η οικονομική κατάσταση του.

j.smurfy
0
Για το περιοδικό ''ΟΚ'' ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη, για να αποκαλύψει με αυτόν τον τρόπο και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και της προσωπικής του ζωής.
Μεταξύ λοιπόν άλλον μίλησε για την ζήλια, έναν δεύτερο γάμο, καθώς τον 1ο τον έκανε και γνωρίζει ο ίδιος αν είχε ή οχι επιτυχία, καθώς και για το πως αισθάνεται ως ο ιδιοκτήτης του θεάτρου ''Χώρα''.

Έτσι λοιπόν ο κύριος Μαρκουλάκης είπε: ''Δεν είμαι ζηλιάρης! Γνωρίζω, όμως, το αίσθημα της ζήλιας πολύ καλά! Έχω κι εγώ όλα τα αισθήματα που έχουν όλοι οι άνθρωποι. Μην ξεχνάς ότι ο λόγος που οι ηθοποιοί μπορούμε να ενσαρκώνουμε έναν χαρακτήρα είναι επειδή μπορούμε μέσα από τη δική μας εμπειρία να αντλήσουμε τα ερεθίσματα που ζητάει ο ρόλος''.
Στην έρωτηση για δεύτερο γάμο απάντησε: ''Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν πηγαίνω με πρόγραμμα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ούτε τον πρώτο γάμο σκεπτόμουν να κάνω! 
Κι αφού παντρεύτηκα, ούτε διαζύγιο σκεπτόμουν να πάρω και πριν ξεκινήσει η ιστορία με το Θέατρο Χώρα δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό!''.
Ως ιδιοκτήτης λοιπόν, του θεάτρου αυτού, δηλώνει: ''Δεν θα είναι η οικονομική καταστροφή μου αυτή η θέση που έχω. Μπαίνοντας σε αυτή την ιστορία ούτε το σκέφτηκα ούτε το φοβήθηκα. Πιστεύω ότι πρέπει κάποιος να προφυλάσσει τους καλλιτέχνες από το να έχουν οράματα δημιουργίας τα οποία χρηματοδοτούν από την τσέπη τους. Οικονομικά απλώς ζημιώθηκα από την ιστορία του Θεάτρου ''Χώρα'' και δεν ξέρω και κανέναν καλλιτέχνη που να έφτιαξε μια εστία πολιτισμού και να βγήκε κερδισμένος. Κι αυτό συμβαίνει γιατί κανένας δημιουργός δεν ξεκινάει με όρους επιχειρηματικούς, γιατί δεν αποσκοπεί στο κέρδος, όπως κάνει ένας παραγωγός.
Συνήθως λοιπόν αυτό αποβαίνει πολύ αρνητικό για την τσέπη μας. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Επενδύσαμε με τον συνεργάτη μου Γιώργο Λυκαρδόπουλο πολλά χρήματα, τα οποία δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πίσω. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θέλω να πάρω ένα θέατρο και να επενδύσω τα χρήματα που έχω βγάλει με κόπους είκοσι χρόνων, θα του έλεγα: «Όχι, μην το κάνεις!». Αλλά δεν το μετάνιωσα. Υλοποίησα μια επιθυμία μου. Δεν έπαιξα τα χρήματά μου στον τζόγο, ούτε τα έφαγα στον ποδόγυρο!''


Εμεις λοιπον στο Tvnea αφού αισθάνεται άνετος ο κύριος Μαρκουλάκης και απόλυτα συνειδητοποιημένος, δεν έχουμε παρά να είμαστε χαρούμενοι μαζί του και να στηρίζουμε τις επιλογές του, όπως κάναμε αλλωστε ανεκαθεν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !