Από την παραλία στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα...

Βασίλης Πανουργιάς
0

Ο λόγος για τον.. Σπύρο Χαριτάτο

Πώς θα σας φαινόταν αν ενώ απολαμβάνατε αμέριμνοι το μπάνιο σας στην παραλία ξαφνικά ένας άγνωστος σας πλησίαζε και σας αποκάλυπτε ότι χθες συνομιλούσατε μαζί του;
Αυτό το σκηνικό είναι πλέον καθημερινότητα για τον Σπύρο Χαριτάτο.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό έχει πέσει θύμα hacking σε ένα από τα profile που διατηρεί στο Facebook (Spiros Xaritatos C) με αποτέλεσμα καθημερινά να αντιμετωπίζει προβλήματα...



Όλα άρχισαν όταν ο Σπύρος Χαριτάτος προσπάθησε να εισέλθει στο συγκεκριμένο profile του στο Facebook χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Αρχικά δεν έδωσε σημασία ωστόσο συνεργάτες του τον ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο profile συνεχίζει να έχει δραστηριότητα, αφού ο άγνωστος που είχε πάρει στην κατοχή του πλέον τον λογαριασμό του ανανέωνε το status, έκανε δεκτά αιτήματα φιλίας και το κυριότερο συνομιλούσε με τους διαδικτυακούς φίλους του παρουσιαστή παριστάνοντας τον ίδιο.
Αμέσως απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια - προς το παρόν-  υποβάλλοντας μήνυση.
Και αυτό διότι για να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία είναι σίγουρα ψυχολογικά άρρωστος και ο αγαπημένος παρουσιαστής προτιμά ο δράστης να εκτονώνεται με αυτό τον τρόπο, παρά να προκαλέσει - ενδεχομένως-  μεγαλύτερο κακό.
Ωστόσο, πλέον ο παρουσιαστής έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με δεκάδες ανθρώπους, οι οποίοι τον πλησιάζουν νομίζοντας και οι ίδιοι ότι συνομιλούσαν μαζί του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Σπύρος Χαριτάτος έχει ειδοποιήσει το Facebook με e- mail για το περιστατικό εδώ και καιρό προκειμένου οι διαχειριστές να προβούν σε διαγραφή του profile, ωστόσο ακόμα περιμένει...!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !